GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Tarragona ha entregat els VII premis IMET d'educació 'Josep Vives Ciurana'

Els guardons reconeixen «els projectes i experiències educatives que desenvolupen els centres escolars de la ciutat de Tarragona»
El Teatret del Serrallo, a l'antic edifici del Pòsit de pescadors, ha sigut l'escenari de l'entrega de premis | TarragonaDigital.com

 

Aquest dimecres, 28 de novembre, la sala d'actes del Teatret del Serrallo ha acollit, a partir de les 19 hores, l'acte de lliurament dels VII Premis IMET d'educació 'Josep Vives Ciurana'. A l'acte han assistit l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president de l'Autoritat Portuària, Josep Maria Cruset; el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Jean-Marc Segarra.

 

Els premis són convocats per l'IMET i compten amb el patrocini de Repsol. L'objecte dels premis és valorar «experiències educatives realitzades en el present curs escolar, o en l'anterior, referides als àmbits temàtics següents: Jocs Mediterranis Tarragona 2018; Tarragona Ciutat Educadora-Ciutat Amiga de la Infància; pràctiques educatives amb les famílies; programes conjunts amb altres ciutats; cohesió social i convivència; preservació i sostenibilitat del medi ambient; anella verda de Tarragona; tecnologies de la informació i comunicació, artístiques i culturals i aprenentatges de llengües». 

 

L'Ajuntament de Tarragona ha entregat els VII premis IMET d'educació 'Josep Vives Ciurana' | Didac Montoliu

 

Els centres guardonats de Tarragona

Els premis es divideixen en quatre categories: educació infantil de primer cicle (de 0 a 3 anys); educació infantil de segon cicle (de 3 a 6 anys); educació primària (de 6 a 12 anys); i educació especial. Els primers premis de cada categoria reben una dotació econòmica de 1.200 euros, els accèsits 600 i la resta de projectes participants, 300 euros.

 

En aquesta setena edició han participat 17 centres escolars, entre els quals hi ha vuit Llars d'infants; tres escoles d'educació infantil; sis d'educació primària i dos centres d'educació especial. 

 

El centre guardonat en categoria d'educació infantil de primer cicle ha sigut la Llar d'infants El Serrallo pel projecte «El nostre barri, la nostra ciutat, el nostre món». En segon cicle, la guanyadora ha sigut l'Escola Cèsar August pel projecte «Així soc jo, un petit tarragoní». I en educació primària, el primer premi ha anat destinat a l'Escola El Miracle, amb el projecte «Pis amb vistes al mar». El projecte «Padrins de lectura», del Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael, ha sigut guardonat en la categoria d'educació especial.

 

Els accèssits han anat a parar a la Llar d'infants municipal Cèsar August; la Llar d'infants municipals La Taronja; l'Escola Arrabassada; l'Escola Saavedra; i el Col·legi Vedruna Sagrat Cor.