L'Ajuntament de Tarragona repinta una trentena de passos de vianants

Les actuacions, que suposen una inversió de 6.123 euros, s'estan desenvolupant en diversos punts de la ciutat com la Rambla Vella, la zona de Joan XXIII, la Granja, Campclar o SPiSP
Operaris municipals, aquest dilluns, repintant un pas de vianants al carrer Pont i Gol. | Mauri

La conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat aquest dilluns els treballs de pintura en una trentena passos de vianants de la ciutat, per tal de millorar la seguretat viària i la mobilitat de la ciutadania. L'actuació, segons ha explicat el consistori en un comunicat, suposa una inversió de 6.123 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Entre els passos de vianants que es pintaran o repintaran, hi ha vials que per la intensitat que suporten estan desgastats, com per exemple, els de la zona propera a l’Hospital Joan XXIII i l’Escola Tarragona, la Rambla Vella, la rotonda de l'avinguda Països Catalans, a Sant Pere i Sant Pau, els carrers Riu Brugent, Montsant i Glorieta, al barri de Campclar, o el carrer Sant Benilde, davant de la Salle Torreforta, a la Granja, entre d’altres. 

La problemàtica dels passos de vianants desgastats s'ha denunciat des de diversos barris de la ciutat de Tarragona. Entre altres, hi ha hagut queixes dels veïns de Torreforta i de Sant Pere i Sant Pau. Des del barri cooperativista, complementant aquesta petició, també s'ha demanat que es millori la seguretat viària amb elements reductors de velocitat en alguns dels carrers, ja que en els últims mesos s'han produït dos atropellaments en zones escolars.

"🎨 El nou Centre d'Art Tarragona impulsarà les exposicions a la ciutat" "❓ Quant li costa a cada habitant de Tarragona les llums de Nadal de la ciutat?"