Repsol ratifica el seu «compromís amb Tarragona i el seu entorn» renovant el conveni de col·laboració

L'alcalde, Pau Ricomà, ha rebut el director del Complex a Tarragona, Josep Francesc Font, en un acte protocol·lari que ha servit per posar-se al dia
Josep Francesc Font i Pau Ricomà signant el nou conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Repsol. | Cedida

  

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest dimecres 28 d'agost el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, en una trobada de caràcter protocol·lari. I és que es tracta de la primera reunió entre el nou alcalde de la ciutat i Font, que ha servit per efectuar una primera presa de contacte en què s'han posat en comú diverses qüestions relatives a l'activitat de Repsol a Tarragona i l'actualitat de la ciutat.

Durant la reunió entre els dos responsables, s'ha reeditat també la col·laboració de Repsol amb les festes de Santa Tecla a través de la signatura d'un nou conveni, que s'afegeix al conjunt de programes i col·laboracions de tipus cultural i social que la companyia petroquímica manté tant amb l'Ajuntament com amb diverses entitats ciutadanes, i que, en conjunt, ascendeixen a una xifra econòmica de més de mig milió d'euros anuals.

Font: «Hem ratificat a l'alcalde el compromís amb la ciutat i el seu entorn»

D'altra banda, la trobada també ha servit per posar sobre la taula altres qüestions relacionades amb la producció i l'activitat de Repsol. En aquest sentit, l'alcalde ha rebut informació directa sobre la propera parada de manteniment que es realitzarà a la planta d'Olefines, una parada que s'iniciarà el pròxim mes d'octubre i que servirà per realitzar millores en aspectes mediambientals i de seguretat de la instal·lació, incrementant-ne l'eficiència i, en definitiva, assegurant un nou cicle de producció.

Repsol farà la seva pròxima parada de manteniment aquest octubre. | David Oliete

 

En finalitzar la trobada matinal, Font ha manifestat la seva satisfacció i ha palesat que amb aquesta reunió «hem tingut l'opció de ratificar a l'alcalde el compromís de Repsol amb la ciutat de Tarragona i el seu entorn. Cada activitat en què col·laborem significa incrementar els lligams amb la ciutadania i reafirmar que formem part de la societat que ens envolta». Per la seva banda, Ricomà ha destacat «la importància que té per la demarcació l'existència d'empreses implicades al territori», i en aquest sentit, ha assenyalat Repsol com «un model».

"🚙 MALA NOTÍCIA: Tarragona perd places d'aparcaments dissuasius" "❗Canvis a l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona"