L'Ajuntament tapia l'accés a la plataforma del Miracle de Tarragona

La Brigada d'Intervenció Ràpida ha barrat els quatre accessos a les escales perquè hi havia hagut un increment de l'incivisme a la zona
L'Ajuntament de Tarragona ha tapiat els accessos a la plataforma del Miracle per motius de seguretat. | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament de Tarragona ha decidit tapiar els accessos a la plataforma del Miracle de la ciutat per motius de seguretat. En els últims mesos, s'havia detectat un increment d'actituds incíviques i, fins i tot, robatoris a vehicles. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, en les terrasses de la plataforma s'amagaven els delinqüents per vigilar les víctimes. Ara, s'han blindat les escales i s'han tancat els sostres amb una malla metàl·lica. L'actuació ha estat coordinada amb la policia municipal. 

 

 

Tapien l'accés a la plataforma del Miracle per evitar actes incívics

La plataforma de la platja del Miracle de Tarragona s'ha blindat per evitar nous episodis de vandalisme i actes incívics. La Brigada d'Intervenció ràpida de la ciutat ha barrat els accessos de les quatre escales que serveixen per pujar a la part superior de l'estructura. En aquest espai hi ha terrasses petites des d'on la Guàrdia Urbana creu que els lladres vigilaven les seves víctimes. 

 

En els últims mesos, la policia havia detectat un increment d'actituds incíviques i, en alguns casos, fins i tot delinqüents com el consum de substàncies, furts o, fins i tot, robatoris a vehicles. Per tal de posar remei a aquesta problemàtica, s'ha tapiat l'accés a l'estructura i s'han tancat els sostres amb una malla metàl·lica. 

 

La plataforma, tancada des de fa anys

La plataforma de ciment de la platja del Miracle de Tarragona es troba tancada i sense ús des de fa anys. De fet, és un dels emplaçaments més polèmics de la ciutat. En un principi, s'havia plantejat com un espai que podria acollir restaurants i bars musicals. Amb el pas del temps, però, ha quedat abandonada i sense cap finalitat concreta. 

 

També et pot interessar: