L'Ajuntament de Tarragona convoca el sector econòmic local per coordinar l'estratègia de reimpuls

La primera trobada virtual amb patronals, associacions, empreses o sindicats serà aquest dijous

L'Ajuntament de Tarragona ja treballa per redefinir quina estratègia seguirà per tornar a la vida el sector econòmic i comercial de la ciutat, actualment sacsejat per la crisi del coronavirus. És per això que l'alcalde de la capital, Pau Ricomà, ha convocat per aquest dijous al matí una primera reunió virtual amb els principals representants del sector sota el marc de la 'Taula Estratègica per al Desenvolupament Econòmic'.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La trobada haurà de servir per fer una anàlisi de la situació actual que ha deixat la irrupció de la Covid-19, i també per repassar conjuntament les mesures que l'administració ha posat pobre la taula per amortiguar el sotrac i gestionar el nou context.

El batlle serà acompanyat per la consellera de Desenvolupament Econòmic, Laura Castel, i des de la plaça de la Font han assegurat que «es tindrà en compte l'aportació de noves propostes de suport i reactivació de l'activitat econòmica» per part dels agents convidats.

La reunió vol incloure més d'una desena d'associacions, patronals o empreses afectades per la crisi

La trobada, encara inicial, espera coordinar respostes i accions entre l'administració local i el sector econòmic. La taula està formada per l'Ajuntament, la Cambra de Comerç, els sindicats majoritaris, la patronal PIMEC, la Universitat Rovira i Virgili, la Confederació d'Empreses (CEPTA) o representants de les principals associacions d'empreses dels polígons de la ciutat.

També s'espera la participació d'altres agents convidats com és l'Associació d'Empreses Químiques (AEQT), la Confraria de Pescadors, Port Aventura, l'Associació de Càmpings, l'Associació Hotelera i altres representants del sector afectats per la desfeta econòmica causada per la pandèmia.

"🌹COM COL·LABORAR: La preciosa iniciativa a TGN per aquest Sant Jordi" "⚫️ DEP: Mor el conegut tarragoní Ramon Hortoneda"