Pas definitiu del PP10: L'Ajuntament de Tarragona i Ten Brinke signen l'escriptura pública de compravenda

El projecte comercial es troba en la fase final del disseny
Han signat l'escriptura pública de compravenda del PP-10 | Ten Brinke

Els terrenys del Pla Parcial 10 de Tarragona ja són, definitivament, de Ten Brinke Grup. Aquest dimecres, 15 de juliol, s'ha signat l'escriptura pública de compravenda dels terrenys on l'empresa desenvoluparà un ambiciós projecte comercial. Aquest, després d'iniciar-se ja les obres d'urbanització sobre els terrenys, era l'últim detall que faltava.

En un acte celebrat a Tarragona, han participat el president de Smhausa, Herman Pinedo; el president de l'Associació de propietaris del PP10, Ángel del Pozo; i per part de Ten Brinke Group, Jörg Tiggemann, director general a Espanya; Enrique Segura, director d'Inversions; i Joaquín Alonso, delegat a Catalunya.

El projecte de Tarragona suposa l'inici d'inversions a Catalunya

El projecte comercial desenvolupat per Ten Brinke a la ciutat de Tarragona, el qual començarà les obres un cop finalitzin els treballs d'urbanització que s'estan realitzant, es troba en la fase final del disseny. En aquest, l'empresa ha comptat amb la col·laboració dels diferents estaments de la ciutat i de tots els ciutadans, que han fet arribar propostes i idees molt interessants.

L'ambiciós projecte de Ten Brinke Group al Pla Parcial 10 de Tarragona suposa l'inici d'una etapa d'inversions a Catalunya i, aquest, assegura un gran impuls econòmic a la zona, el qual generarà llocs de treball de qualitat per als veïns i veïnes de la zona. 

Segons els promotors, el projecte serà dotat d'avançats sistemes d'estalvi energètic i sostenibilitat i, a més, oferirà una oferta comercial amb operadors de primer nivell que serà complementari amb els que ja existeixen a la ciutat de Tarragona. 

"El crit d'alerta dels socialistes sobre l'estat d'un històric teatre de Tarragona" "Bona notícia: La piscina olímpica de TGN abaixa el seu preu per a clubs i escoles"