L'Ajuntament de Tarragona rectifica i el consell plenari de demà només votarà l'aprovació del vot telemàtic

El Partit Popular, ahir, i la CUP, aquest mateix diumenge, havien demanat que el ple no fos presencial a conseqüència de l'estat d'alarma decretat

L'Ajuntament de Tarragona ha comunicat aquest vespre de diumenge que el consell plenari extraordinari i urgent, convocat per aquest dilluns a les deu matí, només tindrà un sol punt a l'ordre del dia. Concretament, els consellers i conselleres del consistori tarragoní votaran l'aprovació de la modificació inicial Reglament Orgànic Municipal (ROM) per tal de possibilitar el vot no presencial dels regidors tarragonins.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Així, la resta de punts de l'ordre del dia del ple, convocat el passat divendres, queden fora i es tractaran en la següent sessió del consell plenari que, en principi, es podrà fer ja amb votació telemàtica. En la jornada d'ahir, el Partit Popular de Tarragona havia demanat que, a conseqüència de l'estat d'alarma per la crisi del coronavirus, el plenari quedés ajornat o que es fes de manera telemàtica, si la normativa local ho permetia. Aquest mateix diumenge, la CUP ha demanat també la celebració del plenari de manera no presencial.

Més notícies de la categoria Tarragona