L'Ajuntament de Tarragona envia a casa la majoria de treballadors per l'estat d'alarma

Només treballaran els empleats dels serveis bàsics i indispensables de l'OMAC, Serveis Socials, Patronat Municipal d'Esports, Tarragona Ràdio, Espimsa, Serfumt i Ematsa

L’Ajuntament de Tarragona ha emès una resolució on s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19. L’objectiu d’aquestes disposicions és garantir el correcte funcionament dels serveis bàsics o estratègics un cop dilluns entri en vigor l’estat d’alarma que ha decretat l’Estat espanyol a tot el territori. Això representa la limitació de la circulació, preveient-se els únics supòsits en els quals es pot circular per les vies d’ús públic el desplaçament al lloc de treball.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Per aquest motiu, el consistori ha decidit que només treballarà el personal dels serveis públics bàsics i indispensables, com són l’OMAC de la Rambla Nova, només en horari matinal de dilluns a divendres, i pels tràmits presencials obligatoris. La resta es tramitarà en no presencial. Per tant, l'Ajuntament de Tarragona demana a la gent que «no es desplaci físicament a les OMAC i que segueixi la recomanació general de quedar-se a casa». Així mateix, es mantindrà el personal mínim a Serveis Socials, Patronat Municipal d'Esports, Tarragona Ràdio, Espimsa, Ematsa i Serfumt.