Tarragona gestionarà els ajuts de la Generalitat a la gent gran per pagar el lloguer a través d'SMHAUSA

A la demarcació tarragonina, l'import màxim de la mensualitat no podrà superar els 500 euros

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat aquest dijous que el Servei Municipal de l’Habitatge (SMHAUSA) s'encarregarà de gestionar la convocatòria pública d’ajuts per al pagament del lloguer de la gent gran, que ha aprovat recentment l’Agència Catalana de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons ha informat el consistori, «aquesta convocatòria s’ha obert només per a sol·licituds que ja es van tramitar l’any passat per a persones de 65 anys en endavant i que des de SMHAUSA són 182». Les bases d'aquests ajuts estableixen que a la demarcació de Tarragona, l'import del lloguer no pot superar els 500 euros mensuals. S'estableix en els requisits que si a la unitat familiar hi ha algun membre amb discapacitat, el límit del lloguer serà de 900 euros mensuals.

A banda del límit en l'import del lloguer, els beneficiaris han de complir una sèrie de requisits que es poden comprovar en les bases de la convocatòria. Aquestes consultes i el tràmit mateix es pot fer a través de l'Oficina Local de l’Habitatge de Tarragona, mitjançant el correu electrònic info@oficinahabitatgetgna.cat, o trucant al 977 244 056 (extensió 2).

"COVID-19: Traslladen 40 pacients del Sociosanitari Francolí de TGN per manca d'espai" "💵 L'aposta de l'Ajuntament de Tarragona per fer front a la crisi del coronavirus"