Recullen més de 700 kg de brossa al costat del Campus Catalunya de Tarragona

La propera acció serà el 15 de desembre a la Cala Llenguadets de Salou
Han recollit un total de 81kg de plàstics, 120kg de vidre, 70kg de paper i 433kg de rebuig | cedida

El col·lectiu Al Camp Residu Zero va dur a terme aquest diumenge, 24 de novembre, una nova jornada de recollida de residus, aquesta vegada al costat del Campus Catalunya de Tarragona de la Universitat Rovira i Virgili. L’acció s’emmarca dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i la propera acció serà el 15 de desembre a la Cala Llenguadets de Salou. 

En la jornada hi van participar un total de 25 voluntaris d’Al Camp Residu Zero que van estar recollint brossa durant el matí de diumenge. Després de 3 hores, els participants havien recollit un total de 81 quilos de plàstics, 120 quilos de vidre, 70 quilos de paper i 433 quilos de rebuig. A més, també van recollir deixalles voluminoses que no van poder pesar.

25 voluntaris van netejar una zona verda del costat del campus Catalunya de Tarragona | cedida

D’altra banda, el col·letiu va aprofitar per llençar una campanya de prevenció de residus alimentaris. Al Camp Residu Zero ha contactat amb diferents restaurants i comerços del Camp de Tarragona perquè s’uneixin a l’aplicació ‘TooGoodTooGo’, una ‘app’ que permet als establiments donar una segona oportunitat als productes que no han venut i que estan a punt de llençar a la brossa o que estan a punt de fer-se malbé. Els usuaris de l’aplicació poden comprar els excedents en packs, però sense conèixer el seu contingut.

També s'ha recollit deixalles voluminoses que no s'han pogut pesar. | cedida

"Més de 1.500 atletes corren en la Mitja Marató Ciutat de Tarragona més sostenible" "🖼 El Pati de la Diputació acull l'exposició 'Mediterrània', de Nicobouselles"