Recullen m茅s de 700 kg de brossa al costat del Campus Catalunya de Tarragona

La propera acci贸 ser脿 el 15 de desembre a la Cala Llenguadets de Salou
Han recollit un total de 81kg de pl脿stics, 120kg de vidre, 70kg de paper i 433kg de rebuig | cedida

 

El col路lectiu Al Camp Residu Zero va dur a terme aquest diumenge, 24 de novembre, una nova jornada de recollida de residus, aquesta vegada al costat del Campus Catalunya de Tarragona de la Universitat Rovira i Virgili. L鈥檃cci贸 s鈥檈mmarca dins de la Setmana Europea de Prevenci贸 de Residus i la propera acci贸 ser脿 el 15 de desembre a la Cala Llenguadets de Salou. 

 

En la jornada hi van participar un total de 25 voluntaris d鈥橝l Camp Residu Zero que van estar recollint brossa durant el mat铆 de diumenge. Despr茅s de 3 hores, els participants havien recollit un total de 81 quilos de pl脿stics, 120 quilos de vidre, 70 quilos de paper i 433 quilos de rebuig. A m茅s, tamb茅 van recollir deixalles voluminoses que no van poder pesar.

 

25 voluntaris van netejar una zona verda del costat del campus Catalunya de Tarragona | cedida

 

D鈥檃ltra banda, el col路letiu va aprofitar per llen莽ar una campanya de prevenci贸 de residus alimentaris. Al Camp Residu Zero ha contactat amb diferents restaurants i comer莽os del Camp de Tarragona perqu猫 s鈥檜neixin a l鈥檃plicaci贸 鈥楾ooGoodTooGo鈥, una 鈥榓pp鈥 que permet als establiments donar una segona oportunitat als productes que no han venut i que estan a punt de llen莽ar a la brossa o que estan a punt de fer-se malb茅. Els usuaris de l鈥檃plicaci贸 poden comprar els excedents en packs, per貌 sense con猫ixer el seu contingut.

 

Tamb茅 s'ha recollit deixalles voluminoses que no s'han pogut pesar. | cedida