Ricomà avisa: «Ens hem de prendre molt seriosament el confinament del Segrià»

L'alcalde i els hostalers de la ciutat han alertat establiments i clients de la importància de les mesures de seguretat
Ricomà, preocupat per la relaxació en les mesures de seguretat | TarragonaDigital

L'Ajuntament de Tarragona i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona han volgut transmetre un missatge de responsabilitat als propietaris dels establiments de la ciutat, així com a la ciutadania en general després del confinament del Segrià per un rebrot en casos de coronavirus.

Preocupats per la «relaxació de les mesures de seguretat»

Tant l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, com el President de l'Associació, Javier Escribano, han donat un missatge d'alerta davant «la relaxació de les mesures de seguretat a la ciutat, concretament a les terrasses» i remarcar que s’han de seguir mantenint totes les precaucions amb seny i responsabilitat, ja que «el confinament que s’ha hagut de fer al Segrià aquest dissabte ens l’hem de prendre com un avís molt seriós del que ens pot passar aquí i a tot arreu», ha apuntat Ricomà.

El batlle tarragoní s'ha mostrat preocupat «per la relaxació de les mesures de seguretat amb què alguns establiments estan actuant. Algunes terrasses no mantenen les distàncies exigides». Davant aquest fet, ha aprofitat per anunciar que l'Ajuntament «intensificarà les inspeccions i les sancions». Aquest fet, però, no s'aconseguirà si no es fa «amb l’actuació responsable de totes les persones: propietaris i clients».

D'altra banda, el president de l'AEHT, Javier Escribano, ha destacat que l'associació «sempre estarà al costat dels empresaris que treballen honradament i compleixen amb la normativa vigent, però mai amb aquells que se salten les normes».

En aquest sentit, el president ha animat als ciutadans a «anar a les terrasses i restaurants que si compleixen amb la normativa i ens garanteixen la salut de tots». També ha aprofitat per alertar que si «hem de tornar a tancar això, suposarà la pèrdua de molts llocs de treball i alguns establiments hauran de tancar per sempre».

Per acabar, l'alcalde de Tarragona ha dit que «si ho hem estat fent prou bé durant molts mesos, no ho espatllem ara. Volem una Tarragona activa i que la tinguem depèn de què actuem amb més responsabilitat que mai. Recordeu: distància, mascareta i higiene».

"Molt fort: Un càmping de TGN, el primer amb una zona per gent amb PCR negatiu" "L'oficina del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona reobre després de la Covid-19"