GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tres estudiants de Tarragona guanyen un prestigiós concurs de joves emprenedors i aniran a Silicon Valley

S'hi han presentat més de 500 equips participants de tot l'Estat

Proyecto Welink. Finalista 4a edición Audi Creativity Challenge. from Audi Creativity Challenge on Vimeo.

 

Tres joves estudiants del col·legi L'Estonnac de Tarragona han guanyat un prestigiós concurs d'emprenedoria juvenil aquest cap de setmana a Madrid. Com a premi, viatjaran aquest mes de juliol al cor de la tecnologia i la innovació mundial, Silicon Valley (Califòrnia, Estats Units), on desenvoluparan el seu projecte per tal de convertir-lo en realitat. S'han emportat la victòria amb el disseny d'una APP mòbil, 'Welink' que connecta usuaris i les seves necessitats des de vessants com un guia turístic o una ajuda per transportar compres, per exemple.

 

Al concurs, l'Audi Creativity Challenge, s'han presentat més de 500 propostes d'estudiants de l'ESO, el Batxillerat i Formació Professional de tot l'Estat. L'iniciativa és un clam a la creativitat per transformar el món i el futur que ens espera, i la idea dels tarragonins ha anat superant totes les fases fins a fer-se amb la victòria final aquest cap de setmana. L'equip ha venut l'aplicació mòbil com una «base de confiança entre usuaris» totalment gratuïta, fet que ha seduït al jurat fins a fer-se amb la victòria.

 

Tzaitel, Gabriel i Ana: els tres guanyadors tarragonins que viatjaran a Silicon Valley

Els tres joves de l'equip 'Melius' han guanyat el prestigiós concurs aquest cap de setmana a Madrid | Audi Creativity Challenge

Els alumnes que han realitzat la proposta, Tzaitel, Gabriel i Ana, han aprofitat l'aparador per connectar la seva proposta i mostrar diversos punts emblemàtics de Tarragona com a fil conductor en el vídeo promocional que han presentat a la final. El centre escolar ja ha felicitat en públic als seus guanyadors, que s'han emportat el premi en la quarta edició de la convocatòria.

 

'Welink' vol ser una xarxa voluntària d'ajuda entre usuaris que aprofita l'oportunitat de connectivitat mòbil ja han explotat moltes altres aplicacions populars amb un servei, el del voluntariat, que fins ara no ha agafat un lloc fix a la cartera tecnològica. Els tres premiats tindran gairebé tot el mes de juliol per convertir la idea en una realitat des de la costa americana que ha vist néixer gegants com Google, Apple o Facebook.

 

També et pot interessar