Álvaro de Marichalar, de turisme a Tarragona i Salou

L'aristòcrata, germà de l'ex cunyat del rei Felip, ha compartit un vídeo a les xarxes on alaba la ciutat de Tarragona per la seva tasca «de construir Espanya»
Álvaro de Marichalar a les instal·lacions del Club Nàutic de Salou. | Twitter

 

Álvaro de Marichalar està passant uns dies de vacances a la costa catalana. Un viatge que està il·lustrant àmpliament a les seves xarxes socials. Aquest diumenge, 25 d'agost, el televisiu aristòcrata navarrès, germà de Jaime de Marichalar, qui fou marit de la infanta Elena, ha compartit a Twitter un vídeo gravat a Tarragona i Salou, on farà una xerrada el mes que ve.

 

En el vídeo apareixen imatges de l'amfiteatre romà i el mar Mediterrani, el Pla de la Seu i la Catedral de Tarragona i un grup dels Xiquets de Tarragona al carrer Merceria. Per acabar, apareix Álvaro de Marichalar, conegut apassionat de la vela, acompanyat d'un nodrit grup de membres del Nàutic Salou en les instal·lacions del club, on oferirà una conferència el pròxim 16 de setembre sobre la seva pròxima expedició per fer la volta al món.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

En el seu post, Marichalar acompanya les imatges amb el següent text: «Tarragona, una altra ciutat meravellosa catalana. Porta més de vint-i-dos segles en la tasca de construir Espanya (Hispània). Girona també va ajudar a construir Espanya enfrontant-se heroicament a Napoleó defensant la Pàtria. Els catalans lleials a Catalunya som sempre lleials a Espanya».

 

«El meu avantpassat Jaume I el Conqueridor»

En un post anterior, Marichalar ja havia compartit un vídeo sobre Salou afirmant que era «el lloc precís on el meu avantpassat Jaume I el Conqueridor, Comte de Barcelona i Rei d'Aragó va iniciar la conquesta de Mallorca».