Amaia Romero actuarà al Camp de Mart pel Festival d'Estiu de Tarragona 2019

Rosario i Vanesa Martín seran també noms propis d'un certamen que, segons la consellera de Cultura, Begoña Floria, vol reivindicar la presència de les dones als escenaris
El concert d'Amaia Romero serà un dels grans atractius del Festival d'Estiu de Tarragona 2019 | TarragonaDigital

 

 

El Festival d’Estiu 2019 al Camp de Mart de Tarragona tindrà un clar accent femení. Així ho ha volgut la consellera de Cultura de l’Ajuntament, Begoña Floria, que ha explicat que «volem visualitzar la presència de les dones als escenaris i la millor manera per fer-ho és que siguin, en bona part, protagonistes del festival».

 

Amaia Romero, la gran protagonista de l'estiu musical a Tarragona

Amaia Romero, guanyadora de l’edició 2017 d’'Operación Triunfo' i representant espanyola al festival d’Eurovisió, conjuntament amb el pratenc Alfred García, serà la gran protagonista de l’estiu musical a la ciutat de Tarragona. La cèlebre, polivalent i multifacètica Rosario, i la compositora i cantant malaguenya Vanesa Martín completaran un trident de talent i veus femenines que trepitjarà amb força l’escenari d’un Camp de Mart que obrirà, de nou, les seves portes.

 

Amaia Romero, de 19 anys, acaba de treure un avançament del que serà el seu primer disc. Es tracta d'«Un nuevo lugar», una cançó de tan sols 1 minut i 40 segons, que és la introducció a l'àlbum, enregistrat als Estats Units, a Nova Jersey, sota la producció de Raul 'Refree'. 

 

 

Manolo García, Els Catarres i un artista internacional a confirmar

Segons han confirmat des de l’Ajuntament de Tarragona, Manolo García, Beret i Els Catarres seran també sota la carpa de l’auditori tarragoní, ben flanquejats per les agradables nits estiuenques i la muralla romana, a l’espera d’un intèrpret o grup internacional com a cap de cartell del Festival d’Estiu 2019.

 

La recuperació d’aquest certamen, que va tornar durant els mesos estivals del 2018, va ser una de les apostes personals de la consellera Floria després del condicionament i la certificada adequació de les instal·lacions i la infraestructura de l’emblemàtic Camp de Mart.