GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Amenaça a la seva exparella amb una destral i acaba detingut pels Mossos a Tarragona

Mossos d'Esquadra confirmen la detenció però no donen «detalls del cas per no entrar en especulacions morboses»
Imatge d'arxiu del carrer Major de la Part Alta de Tarragona | Miguel Cabrerizo

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dimecres, 16 de gener, a un home a la Part Alta de Tarragona, el casc antic de la ciutat, per un cas de «violència de gènere». La notícia ha saltat als mitjans atès que s'ha publicat que la persona detinguda va amenaçar «amb una destral» a la seva exparella, segons explica el Diari de Tarragona. Tanmateix, des de la policia catalana no s'ha confirmat aquest detall i s'ha manifestat que «no entrarem en especulacions morboses».

 

 

La informació que ha fet pública aquest dijous el Diari tarragoní assegura que «l'home es va discutir amb la seva exparella en un dels carrers de la Part Alta. Portava a la mà una destral i va acabar colpejant amb aquesta eina el vehicle de la seva exparella, veïna de Tarragona». També es fa ressò que «amb la destral l'individu detingut va trencar la finestreta del vehicle i els vidres van caure sobre la cara de la víctima, que va ser atinguda pels serveis sanitaris. Mossos ha desmentit que l'agressor intentés matar la seva exparella». 

 

El detingut passarà a disposició judicial en les pròximes hores. Mossos d'Esquadra posa a disposició de les dones en risc, o patint, violència de gènere els telèfons 112 i 900 120 120 per tal de demanar ajuda. 

 

La Rambla Vella, escenari d'un altre cas de violència domèstica

Ara fa tot just una setmana, el passat dijous 10 de gener, la Guàrdia Urbana de Tarragona feia públic que havien detingut a un home per colpejar a una dona a la via pública. Els fets van succeir a les dues de la matinada i la dona, en un primer moment, no va voler fer públic el que havia succeït però la Urbana la va traslladar a dependències municipals per tal d'assessorar-la.

 

Aquest cas arribava setmanes després que, tot just abans de festes, el 21 de desembre, un jove de 26 anys va ser detingut per haver agredit a una noia de 23 que va acabar sent traslladada a l'hospital Joan XXII de Tarragona.