ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Ana Guerra, ex concursant d'Operación Triunfo, actuarà a Tarragona al juny

La gira del seu primer àlbum 'Reflexión' farà aturada al Palau Firal el pròxim 7 de juny
La cantant Ana Guerra actuarà a Tarragona el 7 de juny | Cedida

 

La coneguda cantant Ana Guerra actuarà al Palau Firal de Tarragona el pròxim 7 de juny. L'artista, ex concursant de l'exitós format televisiu 'Operación Triunfo' l'any 2017, es troba en fase de promoció del seu primer àlbum, 'Reflexión' i ha anunciat les primeres ciutats on farà aturada. Es tracta d'una de les cantants amb més projecció del panorama musical estatal i les entrades per al concert de Tarragona ja es poden comprar a través d'Internet.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Ana Guerra (La Laguna, Tenerife, 1994) va ser finalista a la primera edició del reviscut format de televisió i les seves actuacions van acptivar milers de seguidors arreu de l'Estat. És un dels grans noms del nou 'Operación Triunfo' i la seva actuació a Tarragona és molt esperada pel públic juvenil de tots els punts de la demarcació. Cançons com 'Lo malo', 'Ni la hora' o 'Bajito' la converteixen en una de les veus més seguides a les ràdios musicals

 

 

Ana Guerra ha confirmat les sis primeres ciutats per on passarà la seva primera gira en solitari

 

És la primera gira de Guerra en solitari, després de l'èxit grupal de tots els participants d'Operación Triunfo. El 'Tour Reflexión' començarà el 25 d'abril a Girona i, abans de fer aturada a la ciutat romana, també es deixarà veure per altres punts com Palència, Àvila o Barcelona. Està previst que la gira posi punt final a Las Palmas de Gran Canaria a finals de juny, si bé és molt probable que s'acabin afegint noves dates i noves actuacions.

 

També et pot interessar