La periodista Ana Polo cancel·la la seva actuació al Festival Sota La Palmera

La substituirà l'artista Violant Llopis amb el seu monòleg sobre el coronavirus
La humorista ha cancel·lat l'actuació per motius personals | Twitter APM
 

Ana Polo no actuarà al Festival Sota La Palmera. La periodista havia d'oferir el seu monòleg avui, dijous 30 de juliol, dins la programació prevista de la Nit de monòlegs. L'espectacle s'ha hagut de suspendre per motius personals i serà l'artista Violant Llopis l'encarregada de substituir-la. Per altra banda, es manté l’actuació d'Oye Sherman, també dijous a la nit.

La humorista i guionista Maria Rovira és qui encarna el personatge d'‘Oye Sherman’. Rovira compta amb una llarga trajectòria dins el món de l'espectacle i actualment forma part de l'equip de L’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i L’irradiador, un programa de literatura d’ICat FM, on condueix la seva secció Sherman&Co. Ha col·laborat al programa televisiu La nit dels Òscars, de TV3 i fa monòlegs a El Soterrani.

Riure contra el coronavirus

I en aquests moments d'incertesa i preocupació, el riure és sempre una bona teràpia. Amb aquesta premissa actuarà Violant Llopis, que interpretarà seguidament a la Sra. Dulores, una dona gran preocupada per la situació del moment a causa de la pandèmia del coronavirus.

Per mirar de tranquil·litzar als espectadors, la Dulores donarà bons consells des d'una perspectiva totalment positiva per passar millor aquesta situació. «Un monòleg amb un humor, fresc, natural i actual» segons han opinat els organitzadors, de la mà de l'artista de l'Alt Camp que ofereix un nou punt de vista per a la Covid-19.

Tota la informació, així com la reserva d'entrades, es pot consultar a la pàgina web www.tarragonajove.org.

"Obre a TGN un centre pioner al sud d'Europa per a menors víctimes d'abusos" "Ja es coneixen els guanyadors del Premi de Narrativa Curta del Port de Tarragona"