Ana Rosa insulta l'agressor de la dona que portava la bandera espanyola a Tarragona: «Covard de merda»

La periodista de Telecinco ha criticat durament l'acció
Ana Rosa Quintana critica l'agressió en directe al seu programa   | Telecinco

 

Ana Rosa Quintana ha tornat a manifestar-se sobre les conseqüències que està tenint la sentència del procés. La periodista ha condemnat en directe l'agressió que va patir a Tarragona una dona que portava la bandera d'Espanya.

 

Ana Rosa sobre l'agressor: «Covard de merda»

Aquest dimarts Ana Rosa Quintana ha condemnat l'agressió durant el seu programa, qualificant-la com una escena d'autèntica vergonya. «En això no hi haurà cap debat, quina vergonya, que covard de merda», ha apuntat la presentadora. Davant aquestes paraules el públic del plató ha ovacionat la periodista, qui continuava revelant la identitat de l'home i afirmant que l'agressor «és un tipus indesitjable, que no vol dir que els altres ho siguin», reconeixia Ana Rosa.

 

Ana Rosa ja va donar la seva opinió de la sentència, on va dir que potser era massa tova, que s'esperava més. A partir d'aquí les xarxes socials van esclatar contra ella amb molts comentaris crítics. Altres programes com 'Espejo Público', també han condemnat l'agressió.

 

L'agressor ja està detingut

L'agressió va succeir durant el matí del dilluns a Tarragona, i a hores d'ara, segons ha confirmat la Policia Nacional a Twitter, l'agressor ha estat detingut per un delicte contra l'exercici dels Drets Fonamentals i Llibertats Públiques, a més d'un delicte lleu per lesions.

 

També et pot interessar...

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Visca Catalunya
Esta sin vergüenza mejor que se meta la lengua por donde amargan los pepinos...
Rosa
Com pot ser tan ignorant.Pobre dona quina llastima k fa i que cuatre toxos encara l'escoltin
JLM
Menos mal que no eran agresivos.Ya se ha visto la verdadera cara del independentestismo.
Visca Catalunya
Fascista de mierda
Amadeo
Si se fijan bien en el video, la señora se cayó porque ya estaba muy deteriorada por una sobredosis de Anís del Mono, que es lo que les va a los Españoles, empinar el codo, ir a misa y a los toros.