Josep Andreu s'ha reincorporat a la xarxa Santa Tecla com a director de serveis tècnics

El fins fa poc menys d'un mes president de l'Autoritat Portuària de Tarragona és el nou responsable de serveis tècnics TC i infraestructures de Santa Tecla
Josep Andreu, acompanyat pel conseller Damià Calvet, durant la roda de premsa de presentació del seu successor, Josep Maria Cruset | TarragonaDigital

 

Josep Andreu va demanar el 29 de desembre de l'any 2011 una «excedència per càrrec públic» a la xarxa Santa Tecla, institució per la qual treballava fins aleshores. El destí de la seva excedència era un lloc de màxima rellevància econòmica i política de la ciutat de Tarragona com la presidència de l'autoritat portuària de Tarragona. Set anys després, i amb el seu successor al capdavant del port, el riudomenc Josep Maria Cruset, com a nou màxim responsable del Port, Andreu ha tornat a la seva plaça a la xarxa Santa Tecla.

Segons han manifestat a TarragonaDigital fonts de Santa Tecla, Andreu ha tornat a la institució el passat 26 de novembre. El càrrec que ocupa actualment és de director de serveis tècnics TIC i infraestructures, «responsabilitat adscrita a l'àrea de serveis de suport de la xarxa de Santa Tecla». Aquestes fonts també han precisat que «Josep Andreu s'ha reincorporat amb la mateixa categoria laboral que quan va marxar».

Amb la tornada d'Andreu, la xarxa Santa Tecla compta ja amb les seves files amb dos destacats responsables polítics del PDeCAT dels darrers anys a la ciutat de Tarragona. Per un cantó el mateix Andreu, nomenat al càrrec de president del port pel govern de la Generalitat de Catalunya, i Joan Aregio, l'actual director adjunt de l'ens i antic conseller municipal de l'Ajuntament de Tarragona així com antic alt càrrec de diferents departaments del govern català. 

Joan Aregio es va incorporar el mes de setembre

Tal com va explicar TarragonaDigital el passat mes de setembre, Joan Aregio, antic portaveu del grup municipal del PDeCAT, aleshores encara CiU, antic president de la Diputació de Tarragona, i director del Servei Català de Trànsit, entre altres alts càrrecs al govern de la Generalitat, és l'actual director adjunt de la xarxa Santa Tecla.

Aregio, doncs, fa tres mesos que treballa com a mà dreta del director general de Santa Tecla, Joan Maria Adserà. 

"NOVETATS: La nova sala d'hemodinàmica del Joan XXIII obrirà la setmana vinent" "La manera d'abaixar l'atur a Tarragona segons la CEPTA"