GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Aparatós accident a l'avinguda dels Països Catalans, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

S'ha produït una forta col·lisió entre diversos vehicles | Afortunadament, no hi ha hagut ferits
Imatge dels vehicles destrossats, a Sant Pere i Sant Pau | Twitter / @davideeloi

 

 

Aparatós accident al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, a la ciutat de Tarragona. Segons fonts policials, l’incident s’ha produït durant el matí d’avui diumenge, 28 d’abril, a l’avinguda dels Països Catalans. Concretament, s’ha produït una col·lisió entre vehicles i, per sort, no hi ha hagut ferits.

 

A les xarxes socials, una de les víctimes, que ha patit severes destrosses al seu cotxe, ha denunciat els fets. «Aquesta vegada m’ha tocat a mi, ho vaig dir fa temps, un dia hi haurà un mort», tot interpel·lant a l’Ajuntament de Tarragona, a qui ha demanat que «posin els mitjans per controlar la velocitat de circulació».

 

 

 

Radars mòbils a l'avinguda

De fet, no és la primera vegada que els veïns de Sant Pere i Sant Pau es queixen de la gran velocitat amb què circulen alguns conductors en aquesta avinguda. La setmana passada, de fet, les autoritats van instal·lar-hi un radar mòbil.

 

 

Imatge de l'accident, a l'avinguda dels Països Catalans de Tarragona | Facebook / Felipe Delgado Vílchez