L'aparcament de la plaça Corsini abaixa els preus en cap setmana a partir d'aquest divendres

S'ha acordat una tarifa de 0,50 euros l'hora des de divendres al vespre fins dilluns al matí
L'aparcament de la plaça Corsini serà més barat els caps de setmana | tarragonadigital

A partir d’aquest divendres, 14 de febrer, l’aparcament de la plaça Corsini, situat a sota del Mercat Central, tindrà un preu reduït els caps de setmana. Així ho va acordar el Consell d’Administració de l’Empresa de Serveis i Promocions (Espimsa), titular de l’aparcament, aquest passat dilluns, 10 de febrer. D’aquesta manera, s’aplicarà una tarifa de 0,50 euros l’hora durant la franja entre els divendres a les 20 hores fins a les 8 hores del dilluns.

«Aquesta mesura pretén aportar una solució al problema d’aparcament que pateix la ciutat, especialment la zona del centre i, d’aquesta manera, contribuir a la dinamització comercial de l’entorn del Mercat Central», va assegurar el president d’Espimsa, Dídac Nadal, justificant la necessitat d’aplicar les noves tarifes. 

Aquesta reducció del preu de l’aparcament s’afegeix a la bonificació que ofereix actualment l’aparcament de sota del Mercat Central, on es poden obtenir fins a dues hores d’aparcament gratuïtes realitzant compres a les diferents parades del mercat. L’aparcament subterrani de la plaça Corsini té capacitat per a un total de 324 vehicles i està obert 24 hores al dia, cada dia de l’any.

"🏛Cop al turisme de Tarragona amb la dura mesura a l'Amfiteatre" "🐶 JUSTÍCIA: Condemnat per un horrible maltractament animal a Tarragona"