Aparcament a tocar de la Tabacalera, a Tarragona

La Tabacalera i la Floresta, els nous dos aparcaments dissuasius de Tarragona

Suposaran, com a mínim, 50 noves places

L'equip de govern de  l'Ajuntament de Tarragona continua la seva política de mobilitat, consistent en retirar el màxim de cotxes possibles de la ciutat. Una de les mesures més destacades per assolir aquest objectiu són els aparcaments dissuasius. La coalició de govern tarragonina impulsarà dos nous aparcaments dissuasius a la ciutat de Tarragona, un a la Tabacalera i l'altre al barri de la Floresta

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La notícia l'ha avançat el mitjà 'NacióDigital'. La previsió del consistori és que aquestes noves places d'aparcament estiguin llestes en qüestió de mesos. A l'aparcament a tocar de la Tabacalera, al passeig de la Independència. En concret, i segons la informació publicada, l'Ajuntament ampliarà la zona d'aparcament, després d'haver expropiat la finca limítrofa, on hi ha una nau abandonada. L'ampliació suposarà 50 places més. La nau, per cert, ha sigut la llar de persones sense sostre durant molts mesos. 

Camp de futbol de la Floresta

Així mateix, el consistori aplanarà el terreny del  camp de futbol  de la Floresta per fer un aparcament dissuasiu a la zona. L'objectiu d'aquesta iniciativa, en trobar-se el barri a tocar de la T-11, la via que connecta Tarragona amb Reus, és aturar l'arribada de vehicles des de Reus i promoure que la gent que ve a la ciutat des de la capital del Baix Camp, arribin al centre de Tarragona amb transport públic. Tant l'aparcament dissuasiu de la Tabacalera com el de la Floresta són mesures impulsades per la conselleria de Territori i Sostenibilitat, liderada pel republicà Xavier Puig.