Imatge d'un comerç de fruites i verdures

L'app Som Comerç TGN, l’eina per l’impuls del comerç local, permet la reserva de menjar per emportar

La mesura vol ajudar els bars i restaurants que han hagut de tancar al públic a causa de la situació sanitària

La situació generada per la Covid-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar la pandèmia i el futur digital.

És per això que, des del passat 24 d'octubre, l'app Som Comerç TGN, impulsada per la Conselleria de Comerç de la ciutat, disposa d'una nova funcionalitat: la reserva de menjar per emportar.

Es tracta d'una mesura que vol ajudar els bars i restaurants que han hagut de tancar al públic a causa de la situació sanitària però que sí que ofereixen propostes per menjar a casa. L'aplicació permetrà que els establiments que ho desitgin puguin oferir les seves propostes a través de l'app.

Imatge d'una panaderia
La mesura vol ajudar els bars i restaurants que han hagut de tancar al públic a causa de la situació sanitària | Àngel Ullate

 

L'app Som Comerç TGN, una eina digital per l’impuls pel comerç local

L'aplicació té format iOSAndroid per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.

L'app ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. Al mateix temps, es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé les promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta app és una eina que permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Aquesta és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària perquè la puguin utilitzar al màxim rendiment.

Els restauradors que vulguin registrar-se a l'app ho poden fer a través de l'enllaç habilitat. I aquells que ja en formen part només cal que activin la nova funcionalitat.

Com formar part de la iniciativa

Si vols redescobrir els avantatges de comprar al comerç de proximitat i col·laborar en la protecció dels establiments de tota la vida, segueix els següents passos:

Descarrega l'app al teu dispositiu:

Fes clic aquí si tens un dispositiu Android

Fes clic aquí si tens un dispositiu iOS

Registra-t'hi i consulta-hi els comerços adherits i les promocions que ofereixen.

— Quan hi vagis a comprar, identifica't com a usuari/ària de l'app. Només cal que n'informis el botiguer/a i escanegis el codi QR de l'establiment abans de pagar.

— Acumula descomptes per a les teves properes compres.

En el cas que siguis comerciant i vulguis sumar-te a la iniciativa, pots inscriure el teu negoci a l'app i beneficiar-te dels avantatges que t'ofereix la plataforma. D'aquesta manera podràs donar a conèixer els teus serveis i productes entre els usuaris i les usuàries de l'app Som Comerç.

Registra't a l'app a través del formulari en línia.

— Fidelitza els teus clients: amb cada compra, els clients acumulen descomptes per a les properes.

— Crea les teves promocions al teu gust.

— Comunica't directament amb els teus clients i fes-ne un seguiment de qualitat.

— T'assessorem i et formem gratuïtament en el funcionament de l'app.

Si encara et queden dubtes per resoldre, visita el web de l'Ajuntament de Tarragona i consulta les preguntes més freqüents.

Flyer publicitari de l'app Som Comerç
L'aplicació té format iOS i Android per a donar servei a tots els dispositius | Twitter


Comentaris