Els infants de Tarragona pengen els seus propòsits a l'Arbre dels Desitjos

L'acte ha tingut lloc aquest dissabte al matí i la coral de l'Escola Municipal de Música ha interpretat diferents nadales
Infants tarragonins i l'alcalde Pau Ricomà al costat de l'Arbre dels Desitjos. | Cedida

Els més petits de Tarragona ja han penjat els seus bons propòsits per aquestes festes a l'Arbre dels Desitjos. Ho han fet aquest dissabte al matí, en un acte que s'ha celebrat al vestíbul de l'Ajuntament i que ha comptat amb la coral de l'Escola Municipal de Música.  «Si el desig que demaneu és per a Tarragona i per a tothom, els infants teniu tota una vida per davant per ajudar a fer-lo realitat», ha dit l'alcalde Pau Ricomà als participants. L'arbre s'ubicarà durant totes les festes al vestíbul.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'Arbre dels Desitjos, l'espai on penjar els bons propòsits pel futur

Els nens i nenes de les escoles de la ciutat han penjat aquest dissabte al matí els seus missatges amb bons propòsits a l'Arbre dels Desitjos. Es tracta d'una iniciativa que es repeteix des de fa anys, i que ha rebut una gran resposta per part dels més petits de la casa. L'alcalde Pau Ricomà ha presidit l'acte, acompanyat del regidor d'Ensenyament, Manel Castaño.

«Si el desig que demaneu és per a Tarragona i per a tothom, els infants teniu tota una vida per davant per ajudar a fer-lo realitat», ha expressat Ricomà, qui ha agraït als infants la seva col·laboració per decorar l'arbre. En l'acte també hi ha participat la coral de l'Escola Municipal de Música, que ha interpretat diverses nadales. Després, tots els participants han gaudit d'un esmorzar al pati Jaume I. L'acte s'emmarca en la campanya «Arrodonim el Nadal», que agrupa totes les activitats d'aquestes festes. 

La coral de l'Escola Municipal de Música ha interpretat diverses nadales aquest dissabte al matí. | Cedida

"🎉🎸 ATENCIÓ: L'eurovisiu Miki Núñez actuarà a Tarragona per Carnaval!" "🔴 DIUMENGE: La sala de TGN que espera rebre milers de trucades durant La Marató de TV3"