Una nena penjant una postal a l'Arbre dels Desitjos de Tarragona

Els infants de Tarragona pengen els seus bons propòsits pel 2021 a l'Arbre dels Desitjos

S'han convocat 28 escoles i han col·laborat 57 alumnes de 4t de primària

Tarragona  ha celebrat el tradicional acte nadalenc de l'Arbre dels Desitjos aquest dissabte 19 de desembre. Nens i nenes de les escoles tarragonines han penjat els seus millors desitjos i els bons propòsits en forma de postal a l'arbre de Nadal que s'ubica al vestíbul de l'Ajuntament. 

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; el conseller d'Educació Manel Castaño; i els regidors Elisa Vedrina i Francesc Roca han participat en l'acte on s'han convocat 28 escoles, 3 d'elles d'educació especial, i han col·laborat 57 alumnes de 4t de primària. 

En conseqüència de la situació que es viu per la pandèmia de la Covid, l'Arbre dels Desitjos s'ha adaptat  i els infants han arribat en diferents franges horàries, entrant de forma esglaonada  per complir les mesures de distanciament. Els nens i nenes han vingut acompanyats de pares o familiars i el director de l'escola. 

L'acte també s'ha simplificat i no s'ha realitzat el parlament de l'alcalde, ni la tradicional cantada de nadales de l'Escola Municipal de Música ni l'esmorzar. D'altra banda, ha comptat amb la presència dels capgrossos del Club dels Tarraconins (la Nineta i l'Ivori) que han estat durant el matí al Mercat Central dinamitzant la recollida de joguines solidària de la Creu Roja i s'han apropat a la plaça de la Font per saludar els presents a la cita nadalenca.