Imatge de l'Ariadna en el moment en què li diuen que és expulsada del programa

Ariadna, la jove cuinera tarragonina, expulsada de 'MasterChef Junior 8'

Va ser expulsada en el primer programa de la temporada

Poc ens ha durat la il·lusió. L'Ariadna, la jove cuinera tarragonina que participava en la vuitena edició de 'MasterChef Junior' va ser expulsada al final del primer programa, juntament amb dos companys més, Manu i Iván. 

El primer capítol de 'MasterChef Junior 8' es va emetre aquest dimarts, 15 de desembre. En la primera prova els cuiners havien de preparar un plat basat en fruites i hortalisses i l'Ariadna va presentar el seu plat anomenat 'La tarta de los invitados', un pastís de poma amb nous i una salsa de maduixes. Per la part del jurat, el Pepe Rodríguez va valorar que la tarda li havia quedat crua i que si l'hagués deixat una mica més al forn, hauria quedat boníssima. La Samantha Vallejo li va aconsellar que utilitzés mantega i que posés les pomes en forma d'espiral.

Passada la primera prova, els concursants es van enfrontar a la primera prova d'exteriors, celebrada al Zoo de Madrid, on l'equip blau i l'equip vermell van competir entre ells. L'Ariadna va formar part de l'equip blau, guanyador de la prova.

En la darrera prova els concursants van haver de cuinar un dels plats proposats pels xefs. L'Ariadna va haver d'elaborar una mousse de foie gras amb compota de mango i galeta salada de vainilla. Al seu plat li va posar el nom de 'La flor fea'. El jurat li va dir que havia cuinat una mica despistada i que eren conscients que havia tingut problemes a l'hora d'elaborar el plat. Finalment, Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo van anunciar els tres concursants eliminats: l'Ariadna, el Manu i i l'Iván. 

Els concursants del primer programa de 'MasterChef Junior 8' van rebre la visita d'anteriors concursants, com ara l'Albert, el petit cuiner de Castellvell del Camp que va quedar finalista a 'MasterChef Junior 7'. L'Albert els va visitar durant la primera prova i va deixar anar perles com «a mi m'agrada molt dur la jaqueta de cuiner per sentir-me superior a ells».