L'espectacular Cavalcada dels Reis d'Orient a Tarragona en imatges!

Els Patges Reials instal·laran un Magatzem Reial a Tarragona

Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran per mar a les 18 hores, però no hi haurà cavalcada | Els parlaments reials i la cessió de la clau de la ciutat, es podrà veure de manera telemàtica

Els Patges de Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Tarragona el dia 2 de gener i ho fan per a quedar-se fins al dia 5. El Consell Municipal de la Cavalcada de Reis i l'Home dels Nassos han acordat, després de consensuar-ho amb el Port de Tarragona, que els patges instal·lin el Magatzem Reial al refugi número 1 del Moll de Costa. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha rebut una trucada del Cap dels Patges Reials alertant-lo de la dificultat que tindran enguany per arribar, empaquetar i repartir regals per tota la ciutat, a causa de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, els patges necessiten un espai a la ciutat els dies previs de l'arribada de Ses Majestats, que serà el dimarts 5 de gener.

L'alcalde de Tarragona ha acordat amb Ses Majestats que se suspengui la cavalcada per la seguretat de tots els nens i nenes i tarragonins i tarragonines. Tot i això, com cada any, a les 18 hores i per mar, els Reis d'Orient arribaran a la ciutat i faran els parlaments reials i l'alcalde els hi cedirà la clau de la ciutat. Això es podrà veure de manera telemàtica i, més endavant, es donaran més detalls. 

Els patges es quedaran a Tarragona quatre dies

Durant quatre dies, els Patges Reials instal·laran el Magatzem Reial al Port de Tarragona. Des de l'arribada el dia 2 i fins al dia 5 de gener, es disposarà d'un servei de visites guiades a càrrec dels Patges Reials que, tot i que estaran treballant per posar a punt les dotze carrosses i preparant els regals per a tots els nens i nenes, explicaran els detalls de la nit màgica de Reis.  A més, hi haurà la Bústia Reial, on es podrà dipositar la carta on estaran escrits tots els desitjos. 

La visita està especialment adreçada als nens i nenes de 0 a 10 anys de la ciutat, acompanyats d'un adult. Per evitar aglomeracions i cues hi haurà un servei online de reserva d'invitacions. 

Com cada any, paral·lelament al Magatzem Reial, els dies 2, 3 i 4 hi haurà el Patge Reial de l'Ajuntament al Pati Jaume I, i aquest any també hi haurà patges als Centres Cívics de la ciutat per recollir les cartes i, així, els nens i nenes de Tarragona tindran més opcions per entregar-la.

El dijous 31 de desembre, també es podrà gaudir de la presència de l'Home dels Nassos i seurà al seu cotxe antic que va estrenar l'any passat i, acompanyat del trenet dels músics, se'l podrà veure voltant per tota la ciutat de 10 a 13.30 hores.


Comentaris