Arxiven la causa contra un menor detingut durant els aldarulls contra la sentència del procés a Tarragona

Va ser arrestat la nit de dimarts 15 d'octubre, acusat de desordres públics i atemptat contra l'autoritat | La Fiscalia de Menors no veu indicis de delicte
L'edifici de l'Audiència Provincial de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital

La Fiscalia de Menors de l'Audiència Provincial de Tarragona ha decretat l'arxivament de la causa oberta contra un menor d'edat que va ser detingut a Tarragona durant els aldarulls contra la sentència del procés, que van tenir lloc als carrers de la capital tarragonina entre el 15 i el 19 d'octubre passats, perquè no hi ha indicis de delicte.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Concretament, la Fiscalia de Menors, en el seu escrit, afirma que «de les actuacions no es desprèn que hi hagi base suficient per considerar que s'ha comès el fet delictiu que ha donat lloc a la incoació d'aquestes diligències».

Aquest menor d'edat va ser detingut a la capital tarragonina la nit del dimarts 15 d'octubre, en la primera jornada d'aldarulls a la ciutat. L'endemà, dimecres, va ser posat en llibertat amb càrrecs. Així mateix, juntament amb el menor d'edat, altres 13 persones van ser detingudes, acusades totes elles de desordres públics i atemptat contra l'autoritat, quedant en llibertat amb càrrecs el 16 d'octubre.

El menor d'edat va ser detingut a Tarragona durant els aldarulls de dimarts 15 d'octubre. | Redacció

En el seu escrit sobre aquest menor d'edat, la Fiscalia de Menors demana «l'arxivament d'aquestes diligències, sense perjudici que es reobrin si el coneixement de nous fets que afectin els ja exposats permeti la prossecució de la tramitació». Així mateix, conclou amb la petició de donar de baixa aquestes diligències en els registres corresponents.

"❗️🛴 ATENCIÓ: La multa de l'Ajuntament als patinets que van 'aterrar' per sorpresa a TGN" "🎄 PROGRAMA D'ACTES: El Serrallo i el Moll de Costa es preparen per un 'Nadal de Somni'"