Comencen a asfaltar l'aparcament de la platja de la Savinosa

L'obra estarà llesta el proper dilluns, 25 de març
Amb l'asfaltatge de l'aparcament de la platja de la Savinosa s'evitarà la polseguera que solien aixecar els vehicles al seu pas. | TarragonaDigital.com

 

Tot i que encara falten algunes setmanes per a l'inici de la temporada de bany, l'Ajuntament de Tarragona sembla que ho vol tenir tot a punt per encetar com toca aquest període i els serveis i infraestructures a l'entorn de les seves platges. En aquest sentit, aquesta setmana s'està procedint a asfaltar el solar que funciona com a aparcament a tocar de la platja de la Savinosa.

 

Les obres d'asfaltatge del pàrquing de la Savinosa, llestes el proper dilluns, 25 de març

Seguint, doncs, aquesta línia, des de la conselleria d’Espais Públics de l'Ajuntament de Tarragona s'han iniciat avui els treballs d’asfaltat del pàrquing de terra situat a tocar de la platja de la Savinosa. Les obres estaran llestes el proper dilluns, 25 de març. Amb aquesta actuació, tal com han informat des del consistori, s’eliminarà la pols que aixequen els vehicles.

 

En aquesta actuació, però, s'anirà més enllà del simple asfaltatge. Segons l'Ajuntament, doncs, l’actuació també contempla «l’ordenació de la circulació, i també es delimitaran les places d’aparcament». Aquesta mesura, reivindicada per part de veïns i usuaris, també servirà per dignificar l'espai i suposarà una millora important de tot l'entorn.

 

La Savinosa, un quilòmetre de platja a tocar del nucli urbà de Tarragona

La platja de la Savinosa és una de les més concorregudes per part de tarragonins i turistes, tot i que per les seves dimensions acull molts menys banyistes, en plena temporada, que no pas la platja del Miracle, l'Arrabassada o la Llarga. En paral·lel a l'antiga N-340, però molt a prop de la zona urbana de Tarragona, ofereix un tram habilitat per a practicar-hi el nudisme. A la Savinosa hi ha tota mena de serveis i també gaudeix de la bandera blava, un distintiu de qualitat que en dona garantia.

 

També et pot interessar