GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Fuig després d'atropellar i matar el gos d'una àvia en un pas de zebra de Tarragona

Els fets van passar durant la nit de dissabte, 10 de novembre, a la Rambla President Francesc Macià i la Guàrdia Urbana en busca l'autor
La Rambla Francesc Macià, a Tarragona | Google Maps

 

 

Durant la nit del passat dissabte, 10 de novembre, un cotxe vermell que circulava a tota velocitat va atropellar el gos d’una dona gran que travessava un pas de zebra a la Rambla President Francesc Macià, a l’altura del carrer de Joan Ruiz i Porta, al centre de la ciutat de Tarragona.

 

El conductor del vehicle, que va matar la mascota i quasi envesteix la dona, va fugir sense atendre-la ni quedar-se al lloc dels fets. La Guàrdia Urbana va rebre l’avís i va enviar-hi una patrulla que, després de trobar la dona, molt nerviosa i espantada, va poder contactar amb la seva família i la seva cuidadora.

 

La Guàrdia Urbana busca el vehicle fugit

L'àvia, visiblement afectada per la pèrdua del seu animal de companyia, va interposar una denúncia i la policia tarragonina, amb molt poca informació, investiga qui és l'autor de l'atropellament.

 

Segons l'Ajuntament, els serveis de neteja es van fer càrrec de les restes de l'animal i, mitja hora després de l'atropellament, la filla de la dona va recollir la seva mare a les dependències de la Guàrdia Urbana, on l'havien dut, també, per tranquil·litzar-la.

 

Un tot terreny una nena i un gos a la Part Baixa de Tarragona

El passat 27 de setembre, a la Part Baixa de Tarragona, hi va passar un cas prou similar. Cap a les nou del vespre, un vehicle tot terreny de color blanc va atropellar una nena de 13 anys i la seva mascota, al pas de vianants situat entre els carrers Rebolledo i Reial. A causa del cop, el gos va morir i el conductor va marxar del lloc dels fets sense atendre la víctima.

 

La jove va patir ferides lleus i el seu gos no va poder salvar la vida. Una veïna de la zona, que en va ser testimoni, va explicar que «vaig arribar al lloc segons després, quan la nena estava a terra plena de sang amb el seu gos, encara viu, a sobre de la falda», i afegia, «cridava desesperadament, tardarà molt a oblidar això que li ha passat».

 

Malgrat la presència de càmeres de videovigilància a diversos punts de la Part Baixa tarragonina, la Guàrdia Urbana, a hores d'ara, encara no ha trobat l'autor o autora d'aquests fets.