L'AVV Sant Pere i Sant Pau anuncia la supressió de la taula d'entitats del barri cooperativista

Asseguren que «algunes entitats pretenien que les altres traguessin les seves castanyes del foc», mentre que altres «no han sabut entendre que l'ens era apolític»
Luis Trinidad, amb camisa blanca, és el president de l'AVV Sant Pere i Sant Pau, impulsora de la taula d'entitats. | TarragonaDigital

La taula d'entitats del barri de Sant Pere i Sant Pau ja és història. Poques setmanes després del seu impuls des de la renovada junta de Luis Trinidad a l'AVV Sant Pere i Sant Pau, l'entitat veïnal ha anunciat que dóna per «suprimida» aquesta taula d'entitats.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En un comunicat a través de les xarxes socials, l'associació ha assegurat que «la unitat de barri, pel que fa a entitats es refereix, és impossible des del nostre punt de vista». Segons explica el comunicat, «algunes entitats volien que les altres traguessin les seves castanyes del foc», mentre que altres «no han sabut entendre que aquesta taula d'entitats era apolítica, sense ser gens partidista».

L'AVV Sant Pere i Sant Pau afirma en el seu comunicat, que «la primera reunió d'entitats va ser molt prometedora i il·lusionant i semblava que tots anàvem a anar a una i en una mateixa direcció per un bé comú». Tot i això, les coses es van anar torçant i després de «diverses setmanes de suspensió de reunions i trobades amb una assistència molt pobra», es va decidir posar punt final a la iniciativa.

Hi guanyen els polítics, hi perd el barri

Des de l'entitat veïnal lamenten que amb aquesta dràstica decisió «el que s'ha aconseguit és que tots els partits polítics, govern i oposició, guanyin». En aquest sentit, des de l'AVV Sant Pere i Sant Pau creuen que els polítics «guanyen temps i tranquil·litat», perquè si les «les entitats del barri no es posen d'acord entre elles per a sumar forces pel seu barri qui ho farà?».

Imatge d'un dels carrers del barri de Sant Pere i Sant Pau. | Google Maps

Tot i la decisió de posar punt final a la taula d'entitats, des de l'associació de veïns han comunicat que seguiran lluitant «com ho hem fet des de fa cinc anys, treballant pel benestar dels veïns del nostre barri en solitari i col·laborant, segurament, amb moltes de les entitats que, al nostre parer, sí es preocupen el preocupa el nostre barri per sobre de qualsevol interès polític o personal.

"📹VÍDEO: No us perdeu l'espectacular documental sobre Tàrraco emès a TVE!" "🎦🏅'Canción sin nombre', guardonada com a Millor Opera Prima del Festival REC 2019"