Josep Fèlix Ballesteros presenta «els independents» de la llista electoral del PSC per Tarragona

L'alcaldable socialista reivindica que la llista socialista és una llista «molt representativa i molt equilibrada»
Al centre de la imatge, amb camisa blanca, Josep Fèlix Ballesteros, alcaldable socialista, acompanyat dels «independents» de la llista del PSC | TarragonaDigital

 

La convocatòria era a les cinc de la tarda d'aquest dijous, quatre d'abril. El motiu: la presentació de la mà, de l'alcalde i alcaldable socialista Josep Fèlix Ballesteros, dels «independents» que acompanyaran al batlle tarragoní en el seu intent de revalidar l'alcaldia de Tarragona per quarta vegada consecutiva. La xifra: nou «independents», un terç dels 27 que formen la llista electoral del PSC de cara a la cita amb les urnes del pròxim 26 de maig.

 

 

Dos ja eren prou coneguts, almenys mediàticament: l'antiga presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Cristina Berrio, i l'encara entrenador de bàsquet del CBT, Berni Álvarez. De fet, el passat 21 de març el PSC ja havia convocat als mitjans de comunicació, aleshores a l'Anella Mediterrània, per tal de presentar els «independents de la seva llista».

 

Aquest dijous quatre d'abril han ampliat el número d'independents, de fet els han portat a tots, i han canviat de conductor de l'acte: si a l'Anella era el primer secretari dels socialistes tarragonins, Santi Castellà; a la plaça dels Infants ha sigut Josep Fèlix Ballesteros. Ballesteros ha reivindicat la seva llista com «molt equilibrada i molt representativa» i ha defensat la presència «d'independents perquè ens permet ampliar el partit. El valor intrínsec d'ells és la seva independència».

 

Presència de Sant Pere i Sant Pau i de Sant Salvador

La llista dels nou independents que han dit que sí a Ballesteros és la següent: Montserrat Domínguez, vinculada al món cultural, i del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau; Naglae Sha El Kaya, advocada i «mediadora intercultural», «una persona que ens permet enviar el missatge que, o som gent oberta de ment, que accepta a les persones vinguin d'on vinguin i tinguin la religió que tinguin o aquest país, tant Catalunya com Espanya, s'anirà empetitint», ha dit d'ella Ballesteros. 

 

També hi eren presents a l'acte d'aquesta tarda Rafa Pallero; Cristóbal Castro, president de la Llar de La Granja; Juani Luque, del barri de Sant Salvador; Josep Maria Buqueras i Manuel Felipe Carvallo. 

 

També et pot interessar: