GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Banc dels Aliments de Tarragona necessita voluntaris per repartir menjar

L'entitat recorda que 'la fam no fa vacances' i per això necessiten més mans per seguir repartint 11.000 quilos diaris
El Banc dels Aliments de Tarragona necessita voluntaris per a repartir aliments | Banc dels Aliments

 

 

El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona ha emès un comunicat explicant que, ara que ve l’estiu, necessiten més voluntaris. En aquesta línia, remarquen que 'La fam no fa vacances' i que per això són necessaris més mans per poder seguir movent els més d'11.000 quilos que reparteixen diàriament al Camp de Tarragona.

 

El Banc dels Aliments obre tots els matins de 9 a 13h i per això es necessiten persones que puguin dedicar un o més matins a la setmana a preparar, classificar i repartir els aliments que s’entreguen diàriament a les entitats socials del territori.

 

Des de l’entitat destaquen que «si ets una d'aquelles persones que quan ve l'estiu tens ganes de moure't, o simplement vols fer una mica d'activitat física, el Banc dels Aliments t'ho posa molt fàcil: vine i fes -te voluntari del magatzem!».

 

Aquells que vulguin fer-se voluntaris poden trucar al 977 75 74 44 o enviar un e-mail a comunicació@bancalimentstarragona.org.

 

Unes voluntàries preparen el paquet alimentari per emportar del cap de setmana | Àngel Ullate

 

La tasca solidària del menjador social de Bonavista

Un dels beneficiaris del repartiment de menjar del Banc dels Aliments és el menjador social de Bonavista. Un establiment que està operatiu des de finals del 2013, i és l'únic que existeix als barris de Ponent de la ciutat. Cada dia, el menjador dóna servei a 300 usuaris, tots ells derivats de l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona.

 

El menjador de Bonavista té dos tipus de serveis: de 12.00 a 13.30 hores, la recollida de carmanyoles a domicili. I de 13.30 a 14.30 hores, torn únic per menjar a la sala del menjador. Funciona de dilluns a divendres, així que també entreguen paquets d'aliments per fer front al cap de setmana de manera autònoma. En el cas dels sense-sostre, també se'ls prepara un altre paquet diari per al sopar i l'esmorzar.

 

A més a més de la important donació del Banc dels Aliments, també hi col·laboren entitats i institucions com la Confraria de Pescadors, el comerç Nipó o el col·legi Joan XXIII, a més d'algun supermercat i molts particulars.

 

Et pot interessar: