Font del Centenari a Tarragona

Un ferit en una baralla al mig de la Rambla Nova de Tarragona

Els fets han succeït aquest dijous, 8 de novembre, al voltant de dos quarts d'una del migdia, i s'hi han vist involucrats tres veïns de Pallaresos

Tres veïns de Pallaresos han protagonitzat aquest dijous, 8 de novembre, una baralla pública al mig del carrer, a la confluència entre el carrer de Ramon i Cajal i la Rambla Nova, a tocar de la font del Centenari. Els fets han tingut lloc aquest migdia, al voltant de dos quarts d'una. Com a conseqüència de la baralla, un dels implicats ha acabat a l'hospital amb ferides de caràcter lleu, segons informen fonts del consistori tarragoní. 

A la baralla, que ha cridat l'atenció dels tarragonins que passaven per aquesta artèria principal de la ciutat a una hora de molta afluència de trànsit i vianants, hi han acudit Mossos d'Esquadra i dues patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona, així com una ambulància del Servei Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM).

Un dels implicats ha sigut agredit amb un casc de moto

La policia local tarragonina s'ha fet càrrec de la situació i «no ha procedit a cap detenció». El ferit de caràcter lleu, que ha resultat agredit amb un casc de moto, ha sigut desplaçat a l'hospital universitari Joan XXIII de Tarragona. Aquesta persona ha manifestat la seva intenció «d'interposar denúncia» un cop hagi rebut la corresponent alta hospitalària.

Els veïns es coneixien entre ells

Tot apunta que el motiu de la baralla seria una estafa. Així doncs, les tres persones implicades en els actes d'aquest matí ja tindrien una relació prèvia. Les tres persones que han protagonitzat la baralla tindrien edats compreses entre els 40 i els 49 anys, mentre que una quarta, que la policia considera testimoni dels fets, tindria 41 anys.

L'escena viscuda al bell mig del cor de la ciutat de Tarragona ha generat molta expectació. A la zona s'hi han produït, en les darreres setmanes, fets que han generat molta repercussió social com el vandalisme que va fer mal bé les estàtues de la font del Centenari.