La marca Bimba y Lola obre una nova botiga al Parc Central de Tarragona

L'establiment, situat a la planta zero del centre comercial tarragoní, va obrir les portes el passat dissabte, 15 de desembre
La firma de roba Bimba y Lola ha obert una nova botiga al Parc Central de Tarragona | Parc Central

 

El centre comercial Parc Central, a Tarragona, compta des del passat dissabte, 15 de desembre, amb un nou establiment dedicat a la roba i els complements. Es tracta de la botiga de la marca Bimba y Lola, l’única tenda que la firma té a la ciutat de Tarragona. La marca, creada l’any 2005, vol satisfer «les necessitats d’una dona que no necessàriament segueix les tendències dictades per la moda», apunten des del complex comercial.

«L'obertura demostra el potencial de Tarragona com a pol d'atracció de la moda»

Miguel Ángel González, gerent del Parc Central, ha explicat que «aquesta obertura demostra una vegada més el potencial de la ciutat de Tarragona com a pol d’atracció de les principals insígnies de moda nacionals i internacionals, per seguir amb els seus plans de creixement; i l’aposta pel Parc Central, com a referent del comerç, la moda i l’oci a la província».

La botiga de Bimba y Lola a Tarragona ocupa 73 metres quadrats i està situada al passadís central de la planta zero del centre comercial. Allà, els clients podran trobar-hi els últims articles de les diferents línies de la marca: bosses, accessoris, bijuteria, sabates i, evidentment, roba. Actualment, Bimba y Lola és una marca força reconeguda arreu, amb un total de 269 punts de venda en catorze mercats diferents.

El nou establiment de Bimba y Lola, a la planta 0 del Parc Central | Parc Central

 

La superfície comercial del Parc Central, ocupada al cent per cent

Avui en dia, la totalitat de la superfície bruta per llogable del complex comercial Parc Central, un total de 35.000 metres quadrats, està totalment ocupada. Aquest resultat, expressen des del centre, «és el resultat que s’ha aconseguit després de tres anys de continus treballs de millora, des que CRBE Real Estate, la primera companyia en l'àmbit internacional en consultoria i serveis immobiliaris, passés a gestionar el Parc Central el juliol de 2015».

La millora de l’espai, les infraestructures i els serveis ha fet que grans marques com Levi’s, Munich, Intimissimi Uomo o Rolls & Co obrissin tenda al Parc Central de Tarragona durant aquest 2018.

"Condueix begut amb una porta oberta i una persona dormint a l'interior a Tarragona" "La xaranga Tocabemolls i el club Maginet organitzen «Per Nadal, cap nen sense regal»"