Nit de nervis al bloc Sant Jordi de Sant Pere i Sant Pau per una «combustió elèctrica»

El cablejat elèctric afectat està al cantó de l'escala A del bloc Sant Jordi del barri de SPiSP | Es va tallar el subministrament de gas «de manera preventiva»
Veïns al voltant del bloc Sant Jordi del barri de Sant Pere i Sant Pau aquest dijous, 7 de febrer, a la nit | Facebook/ Yo me crie en Sant Pere i Sant Pau

 

Nit de nervis al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. El motiu, la combustió d'un cablejat elèctric que va generar una forta olor a monòxid, i va obligar a desallotjar els veïns de l'escala A del bloc Sant Jordi. Els blocs del voltant es van «autoevacuar», segons ha informat a TarragonaDigital els Bombers. La primera advertència que va rebre la Guàrdia Urbana de Tarragona va ser a un quart d'onze de la nit.

Bombers ha informat que no hi va haver «afectats» i que a la zona també es van apropar tècnics de la companyia elèctrica i de la companyia de gas, que van tallar el subministrament d'aquest per motius «preventius».

«Continuem sense llum»

L'alarma va córrer entre els veïns dels blocs propers i van sortir al carrer, espantats per si fos una fuita de gas. Així ho han explicat a les xarxes socials, diferents veïns i veïnes que van viure la situació: «quelcom gros està passant, hi ha tres cotxes de la Urbana; una ambulància i el carrer de la gasolinera està tallada i molta gent al carrer»; «si de veritat és una fuita de gas, imagineu-vos amb la gasolinera al cantó»; «el perill està en el gas...Quina temporada portem al barri».

Tanmateix, aquest matí de divendres, 8 de febrer, hores després de l'incident, un veí denunciava que «al Sant Jordi estem sense llum des d'ahir. Tinc vacunes a la nevera i les he tingut a la nevera però cada cop estan menys fredes. Em fa por que es facin mal bé».

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: S'emporten la caixa registradora d'un cèntric restaurant de Tarragona" "AGENDA: Totes les exposicions i activitats que trobaràs als tinglados del Serrallo"