Ensurt a Tarragona per un petit incendi causat per un manetes a casa seva

Els Bombers atenen un petit incendi provocat per un home que havia decidit utilitzar la radial al balcó
Unitats dels bombers la tarda de dilluns 13 d'agost a l'avinguda d'Andorra | TarragonaDigital.com

 

Tarda moguda pels bombers de la Generalitat a Tarragona. Quan faltaven pocs minuts per les set de la tarda, les sirenes dels bombers han inundat l'avinguda Roma de la ciutat. Poc després s'ha conegut que el destí de la intervenció d'aquests era ben a prop, exactament a l'avinguda d'Andorra abans de la rotonda en direcció a l'avinguda República Argentina.

El motiu de l'actuació, segons han explicat a TarragonaDigital, ha sigut que un manetes havia decidit que era l'hora adient per encarar allò que feia temps que volia fer amb les rajoles que voltaven per casa. El veí s'ha posat a tallar les rajoles amb la radial, ha generat una guspira i aquesta un petit incendi que ràpidament ha sigut controlat pels bombers. S'ha informat també que les unitats destinades provenien de les que s'havien desplaçat a Sant Salvador.

Nou incendi a Sant Salvador

Prop de 3 hores abans que els bombers haguessin d'intervenir davant l'actuació del manetes, l'alarma saltava a Sant Salvador per tercera vegada en poques setmanes. Si la setmana passada el foc s'havia originat entre dos camins de la zona forestal del barri, aquest dilluns l'incendi ha afectat menys d'una hectàrea de terreny.

A l'actuació de la tarda de dilluns 13 d'agost els bombers hi han desplaçat 9 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris que, segons han explicat, han carregat aigua al mateix riu Francolí.

A finals del mes passat, concretament el 25 de juliol, un nou incendi afectava també a Sant Salvador. El foc es va situar a la zona de Santa Isabel, entre la N-240 i el Francolí. Van cremar 8.000 metres quadrats i els bombers hi van desplaçar 2 helicòpters i 7 dotacions. Sens dubte, la manca de precipitacions d'aquest estiu i les altes temperatures generen un escenari propici a aquest tipus d'incendis.

"La Negrita de Tarragona estrena vestit" "ATENCIÓ: Incendi forestal al barri tarragoní de Sant Salvador"