GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Bombers rescaten una gata que havia caigut d'un setè pis a Tarragona

L'animal ha quedat atrapat en una xarxa de seguretat instal·lada per les obres de reforma de la façana de l'edifici | En un primer moment agents de la Guàrdia Urbana no han pogut rescatar-la
Els Bombers de la Generalitat han rescatat la gata que ha quedat atrapat a la xarxa de seguretat. | Sílvia Martínez

 

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat aquest matí una gata que havia quedat atrapada en una xarxa de seguretat, després de caure des del setè pis. Els fets han tingut lloc a la confluència dels carrers Eivissa i Jaume I de la capital tarragonina.

 

La gata, de nom Carbonilla, s’ha precipitat des de la balconada del setè pis de l’immoble, tot i que una xarxa de seguretat, instal·lada per les obres de reforma que s’estan fent a la façana, ha aturat la seva caiguda a l’alçada del primer pis.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’avís per part del propietari de l’animal s’ha rebut a les 9.39 hores. En un primer moment han intervingut agents de la Guàrdia Urbana, però com que no podien rescatar el gat atrapat a la xarxa, han demanat el suport dels Bombers, que han desplaçat dues dotacions fins al lloc dels fets.

 

Els Bombers han hagut d’administrar uns tranquil·litzants a l’animal per tal de poder accedir a ell i aconseguir rescatar-lo.

 

El final feliç de la història ha arribat gairebé a les onze del matí, quan els Bombers han aconseguit rescatar la gata, i el propietari ha pogut endur-se-la a casa.