El popular Boris Izaguirre visitarà Tarragona el pròxim 23 de gener

El presentador televisiu serà el principal reclam, juntament amb l'escriptor Víctor Amela, del cicle de conferències «Universos literaris» organitzat per CaixaForum

El popular presentador televisiu, Boris Izaguirre, autor d'alguns dels llibres més venuts els darrers anys, i guanyador del premi més ben dotat de la literatura espanyola, el premi Planeta, amb la seva novel·la «Villa diamante», serà la gran estrella del cicle de conferències «Universos literaris» organitzat per CaixaForum Tarragona,  Izaguirre farà una conferència a Tarragona titulada «Els meus mons privats» el pròxim dimecres 29 de gener.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des de CaixaForum han explicat que els conferenciants atendran a les preguntes dels assistents, o sigui que el format serà de conferència amb torn obert de preguntes.

El relleu a Izaguirre el prendrà el també conegut periodista i escriptor, en aquest cas català, Víctor Amela. Amela, d'actualitat per la publicació de la seva darrera novel·la, «Jo hauria pogut salvar Lorca»,  parlarà sobre «Els llibres que em van convertir en lector i escriptor». La conferència de Víctor Amela està prevista pel dimecres 20 de febrer.

El cicle literari començarà al mes de gener i acabarà a l'abril

El cicle de CaixaForum començarà al mes de gener i acabarà a les portes de Sant Jordi. Així doncs, a meitats de març, el torn serà per l'actriu i escriptora catalana Núria Gago. Gago, que es va donar a conèixer a la mítica sèrie de la televisió catalana «El cor de la ciutat», té previst parlar de «La creació intuïtiva» el dimecres 13 de març. Amb el seu segon llibre, «Quiéreme siempre», va obtenir l'any passat el premi Azorín.

El dimecres 10 d'abril tancarà les conferències Eva García Sáenz de Urturi. L'escriptora, que compta, segons cita ella mateixa amb més de «700.000 lectors», és l'autora de la coneguda com «trilogia de la ciutat blanca», tres històries de caràcter policial, amb alguna trama de caràcter històric, ambientades a la ciutat basca de Vitòria.