ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Les botigues de Tarragona surten al carrer fins dissabte per liquidar els estocs

En la campanya que impulsa la Via T hi participen comerços de la Part Alta, Eixample, Rambla Nova i Illa Corsini
Fins dissabte, les botigues de Tarragona treuen al carrer els seus estocs. | Via T

 

Aquest dimecres va arrencar a Tarragona la VI edició de 'Les Botigues al Carrer', la campanya que, fins a aquest dissabte, impulsa la Via T per tal d'ajudar els establiments tarragonins a liquidar els estocs. Els comerços que hi participen es poden trobar des de la Part Alta a l'Eixample, passant per la Rambla Nova i l'Illa Corsini

 

Mitjançant un comunicat, la Via T, organitzadora de la campanya, ha explicat que «les sensacions són molt bones, ahir la campanya va començar amb molta força i es va veure molta gent passejant, sobretot a la zona del carrer Sant Agustí i la plaça Verdaguer». L'entitat comercial ha assegurat que «les botigues es mostren molt satisfetes i optimistes i troben que aquesta companya és una bona oportunitat per acabar de treure tots els estocs del magatzem».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Des de la Via T, entitat organitzadora, s’anima «a tots els comerços a participar en aquest tipus de campanya per tal de dinamitzar la ciutat, i fer de 'Les Botigues al Carrer' una campanya referent a la ciutat». La Via T no descarta que en futures edicions, s'habiliti un espai en alguna plaça per poder donar opció de participació als comerços que queden més apartats i que no estan tan cèntrics.

 

Des d'aquest dijous, i fins dissabte, s'ha instal·lat una zona amb atraccions infantils a la plaça Verdaguer.