La Brigada d'Intervenció Ràpida de Tarragona supera les 1.000 actuacions aquest 2019

La majoria de les actuacions durant l'abril han estat reparacions de voreres
Un tram de vorera reparat a la Vall de l'Arrabassada és un dels exemples del treball de la BIR | Cedida

Més de 200 actuacions i reparacions a la ciutat de Tarragona durant el mes d'abril. Aquest és el balanç de treball de la Brigada d'Intervenció Ràpida (BIR) de l'Ajuntament de la capital, que concentra totes les tasques d'urgència com reparacions de voreres, d'asfaltat o altres actuacions similars. En la suma total dels primers quatre mesos de l'any, la BIR ja ha dut a terme més de 1.000 actuacions discretes a la via pública tarragonina.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El conseller en funcions de l'àrea d'Espais Públics —i, per tant, encara responsable de la brigada—, José Luis Martín (PP), ha volgut reivindicar que «la Brigada d'Intervenció Ràpida és una peça clau en el manteniment i la cura de l'espai públic de la ciutat» i ha afegit que «realitza una tasca imprescindible des de la seva posada en marxa ja fa més d'una dècada».

 

Més de la meitat de les actuacions a l'abril a Tarragona són reparacions de voreres

Del total de 213 treballs realitzats durant el mes d'abril, 135 han estat reparacions de voreres —especialment a la Part Alta, La Móra i el barri de Sant Pere i Sant Pau—. És a dir, més d'un 60% de les actuacions. Altres tasques ben diverses com reparar l'asfalt han completat el ventall de la brigada durant el mes. En general, les zones amb més moviment de la BIR han estat la Part Alta, la zona centre de la ciutat i l'espai de Llevant entre Ferran, La Móra, Solimar i Boscos.

 

L'any 2018, la mateixa Brigada d'Intervenció Ràpida va superar les 4.000 actuacions realitzades arreu del llarg i ample de la ciutat, i també les reparacions de voreres van ser les tasques més repetides amb diferència. Aquesta xifra suposava un augment en més de 700 treballs respecte a l'any 2017, i una mitjana exacta de setze intervencions diàries arreu de la ciutat.

 

També et pot interessar