Cinc positius i 20 seguiments en un brot de coronavirus a Tarragona

No hi ha cap persona hospitalitzada pel virus
Tercer lloc de la demarcació de Tarragona on hi ha un brot | ACN

Els brots de coronavirus van arribant arreu del territori. Després dels dos detectats a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre, ara ha estat torn de la regió sanitària del Camp de Tarragona. En concret, els casos detectats, segons Cadena SER Tarragona-Reus, ha estat a Tarragona ciutat.

Segons el departament de Salut, hi ha 5 casos positius de Covid-19 i s'està fent seguiment a 20 persones més que han estat en contacte amb aquestes persones, les quals són d'una mateixa família. A les persones que se'ls realitza el seguiment, estan aïllades i estan esperant els resultats de la prova PCR.

El citat mitjà, a més, explica que no hi ha cap persona hospitalitzada en relació amb aquest brot de coronavirus a la ciutat de Tarragona.

Tercer brot a la demarcació de Tarragona

En poques hores s'han detectat diversos brots de coronavirus a la demarcació de Tarragona. El primer es va detectar en una festa organitzada al municipi d'Alcanar, on una persona que havia estat en contacte amb un infectat a Barcelona, havia participat en ella. En aquest, tres persones van donar positiu en coronavirus i 34 més estan aïllades.

Després d'aquest, un claustre de professors a l'Institut del Perelló ha estat l'origen d'un segon brot a la regió sanitària de les Terres de l'Ebre. A causa d'aquest, quatre persones han donat positiu, les quals resideixen a Xerta i Camarles. A més d'aquests casos positius, hi ha 46 persones que estan essent seguides perquè havien estat en contacte amb els positius.

El darrer ha estat el localitzat a Tarragona ciutat on hi ha hagut cinc positius, tots ells en una mateixa família i es fa seguiment a 20 persones. En total, hi ha 12 positius en Covid-19 i 100 persones que se'ls fa seguiment a esperes de la PCR.

"Tarragona: la reivindicació històrica de Bonavista que es farà realitat abans de Nadal" "Descobreix l'app dels comerços locals de TGN, amb informació, descomptes i ofertes!"