Busquen figurants per un rodatge a Tarragona

Els candidats han de ser persones d'entre 20 i 60 anys

Una empresa tarragonina dedicada a organitzar rodatges de cinema o de publicitat, Casting Tarragona, ha anunciat que està buscant persones candidates per a exercir com a figurants en una gravació que s'ha de fer a la ciutat aquesta mateixa setmana: la data escollida és aquest mateix dijous, 17 de gener. Des de Casting Tarragona demanen que els figurants tinguin disponibilitat al llarg de tot el dia. Es busquen persones de 20 a 60 anys, i calen tant homes com dones.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les persones que estiguin interessades, doncs, a participar en aquesta filmació com a figurants, hauran d'omplir un formulari dirigit a l'empresa Casting Tarragona, que s'encarregarà de fer la selecció final. Caldrà que hi adjuntin una fotografia actualitzada, i que omplin les dades amb el seu nom al complet, el DNI, el seu número de seguretat social i, és clar, un telèfon de contacte.

Els rodatges de cinema, de televisió o de publicitat, força habituals a Tarragona

La ciutat de Tarragona està introduint-se en el món dels rodatges de cinema o de publicitat.  Al llarg de l'any 2018, a la ciutat es van fer més d'un centenar de filmacions, una xifra molt semblant a la que s'havia assolit l'any 2017. La diferència, però, és que les gravacions fetes durant l'any passat van aconseguir més impacte a nivell d'espectadors. Això ha fet que en els darrers mesos s'hagi detectat a Tarragona un augment del turisme cinematogràfic.

El mes d'octubre de 2018, la consellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona,  Inmaculada Rodríguez (PP) ja va voler agrair la feina feta des de la Tarragona Film Office, una tasca que, tal com diem, repercuteix de manera indirecta en el turisme.  Les gravacions de la sèrie 'La catedral del mar' o del programa culinari de TV3 'Joc de cartes' van ser dos dels enregistraments més exitosos.

Ara bé, també cal destacar el capítol de  'Masterchef Celebrity' que es va fer a Tarragona en motiu dels Jocs Mediterranis, que va obtenir fins a 3 milions d'espectadors, o el programa de la televisió nacional de Rússia 'Notes de viatge', que van arribar a visualitzar fins a 125 milions de persones.