La cafeteria del Tanatori de Tarragona serà restaurant i oferirà servei de càtering a les sales de vetlla

L'establiment està ubicat a l'última planta de l'equipament, però la previsió és que es traslladi en un futur a la planta baixa, per tal de millorar l'accessibilitat

El Tanatori de Tarragona ha licitat recentment la cafeteria-restaurant situada a l'interior d'aquest l'equipament municipal. La concessió que s'ha tret a concurs és per fer-se càrrec de la cafeteria a les instal·lacions actuals, a la zona de les sales de vetlla. Aquesta situació, però, serà provisional, ja que està previst que aquest establiment s'ubiqui a la planta baixa pròximament, per tal de facilitar l'accés a les persones de mobilitat reduïda.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Aquesta nova concessió preveu que la cafeteria es converteixi en un restaurant i que obri ininterrompudament cada dia de l'any, excepte el 25 de desembre. Així, amb aquesta ampliació del servei, s'oferiran menús al migdia i servei de càtering pels familiars que vulguin sol·licitar-ho. «L'objectiu és oferir un millor servei, adaptat a les necessitats dels usuaris del Tanatori», ha explicat la gerent de l'Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT), Clara Viñas. El contracte d'arrendament preveu un acord per un període mínim de dos anys, prorrogable per períodes d'un any, amb un límit temporal total de deu anys.

 

Servei de càtering i menjars freds i calents

El plec de clàusules estableix que l'arrendatari haurà de prestar el servei de cafeteria, així com esmorzars variats, freds i calents, menú diari i carta de plats freds i calents. Així mateix, també estableix un servei de càtering dolç, salat i begudes per servir a les sales del Tanatori. Així mateix, el plec de clàusules també especifica que els preus seran fixats pel licitador del servei, «tot i que han de procurar ser ajustats als preus de mercat i corresponents a la zona geogràfica d'EMSERFUMT».

 

Cal recordar que la cafeteria del Tanatori de Tarragona està tancada des de l'abril de l'any passat, després que es jubilés la persona que l'explotava. Mentrestant, les instal·lacions compten amb servei de vending per aigües, begudes calentes i menjar fred.

Més notícies de la categoria Tarragona