CaixaBank tancarà la seva oficina al barri tarragoní del Serrallo

L'entitat mantindrà el servei del caixer | Desplaçaran l'atenció personalitzada a una nova oficina que obriran al carrer Pere Martell
L'actual oficina del barri tarragoní del Serrallo passarà a un nou local al carrer Pere Martell | Google Maps

CaixaBank tancarà aviat la seva oficina al barri tarragoní del Serrallo. La voluntat de l'entitat bancària és mantenir el servei de caixer al barri però les atencions personalitzades es desplaçaran al nou local que volen obrir al carrer Pere Martell, número 34. L'entitat financera ha manifestat que «som conscients que les oficines son un servei molt valorat pels clients quan busquen un servei de valor afegit, com assessorament sobre inversions, informació sobre préstecs, etc. Per aquest motiu mantenim oficines que puguin aportar aquest valor, i amb un horari d’atenció molt més ampli.»

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Des del departament de Comunicació del gegant financer han explicat a TarragonaDigital que «la decisió s’emmarca dins del pla de reorganització de la xarxa d’oficines impulsada per CaixaBank. El nostre Pla Estratègic 2019-2021 estableix com a objectiu l’adaptació als nous comportaments dels clients, i oferir-los la millor experiència d’usuari a través de tots els canals».

«En el cas d’aquesta oficina, a més, s’ha buscat durant temps el local més idoni per satisfer els clients de les oficines integrades. L’objectiu és oferir als clients uns serveis molt més especialitzats: hi ha gestors especialitzats en assessorament financer, i un horari d’obertura ininterromput de matí i tarda. La nova oficina seguirà el model Store» han apuntat des de CaixaBank. 

Petició veïnal pel caixer automàtic

A la xarxa social Twitter, alguns usuaris han reclamat a l'associació de veïns del Serrallo que es mobilitzin «per, com a mínim, mantenir el caixer automàtic». En declaracions a aquest mitjà, CaixaBank ha assegurat que «el caixer es mantindrà». També han puntualitzat que «avui en dia, l’operativa transaccional s’està traslladant, cada cop més, als canals digitals. Per posar un exemple, la xarxa d’oficines només realitza, avui en dia, el 5% del total d’operacions de l’entitat, mentre que Internet suposa ja un 24%, i el mòbil, un 33%».

Arran de la publicació del tancament de l'oficina, CaixaBank ha volgut puntualitzar que «hi ha moltes possibilitats que s'acabi duent a terme el tancament però la decisió final encara no s'ha pres del tot. També s'ha de tenir en compte el funcionament del nou local a Pere Martell: depèn de com funcioni, i com s'adaptin els clients, es podria mantenir l'oficina del Serrallo»

"🎉 Així celebra la gent gran del barri tarragoní de Sant Salvador la nit de Cap d'Any" "🍾 ATENCIÓ: Les terrasses de Tarragona ampliaran horaris durant la nit de Cap d'Any!"