Pla obert dels personatges romans i del públic d'esquenes que han participat en una de les activitats organitzades per Tarraco Viva que s'ha fet a l'amfiteatre romà de Tarragona.

Canvis i adaptacions del Tarraco Viva per les noves mesures sanitàries de la Covid-19

Alguns dels actes es realitzaran a través de la pàgina web del festival

Tarraco Viva s'ha hagut d'adaptar a les noves mesures sanitàries decretades pel govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona i, per aquest motiu, ha decidit realitzar alguns canvis i adaptacions en algunes de les activitats programades, així com cancel·lar-ne d'altres.

En aquest sentit, l'activitat 'Viure i sobreviure a l'antiga Roma', el qual es feia avui dijous, 15 d'octubre, no serà presencial i passa a ser transmés en directe a la web del festival i, posteriorment, el vídeo gravat, tal i com estava previst. Pel que fa al 'Meditrinalia, em curo dels mals vells i dels nous', tampoc serà presencial i es farà en streaming el divendres a les 21 hores; El dissabte, a les 11 hores, es farà 'Viure i sobreviure a l'antic egipte', fent una transmissió en directe al web del festival i després el vídeo gravat.  El dissabte a les 17 i 19 hores es farà 'Ars Medica', el qual serà gravat i es podrà veure al web del festival.

Els actes cancel·lats del Tarraco Viva

Les mesures sanitàries que s'han imposat per prevenir la Covid-19 han obligat a cancel·lar alguns actes del Tarraco Viva. Aquests són: 

 • Les visites comentades, en col·laboració amb la xarxa de Centres Cívics de Tarragona
  • La passió dels romans per l'aigua, els dies 17 i 18 a les 12 hores
  • I aquí qui mana?, els dies 17 i 18 a les 12 hores
  • L'enigma de la torre dels escipions, dia 17 a les 12 hores
  • Macellum: Els mercats a l’antiga Roma. El mercat de Torreforta, dia 17 a les 11 hores
  • Macellum: Els mercats a l’antiga Roma. El mercat de Bonavista, dia 18 a les 11 hores
 • La visita comentada 'El Fòrum de la colònia Tàrraco'  del 17 i 18 a les 12.30h hores
 • L’acte 'Els Munera Gladiatoria: del ritu a l'espectacle'programada pel dia 18 a les 13 hores, a l’Auditori del Camp de Mart

La resta de programa no pateix cap canvi.