Cap de setmana d'activitats al Serrallo i al Moll de costa de Tarragona

Professó, exposicions, poesia, música i espectacle donaran el tret de sortida a la Setmana Santa de la ciutat

Aquest cap de setmana, del 6 i 7 d'abril, els barris marítims de Tarragona donen la benvinguda a la Setmana Santa amb un cap de setmana carregat d'activitats per a tots els gustos.

D'aquesta manera, dissabte, de vuit del vespre a deu de la nit, la confraria del Gremi de Marejants, que porta els passos del Sant Sopar i el Sant Enterrament, farà la seva tradicional professó pels carrers del Serrallo; un acte que comptarà amb l'Associació del Pas de la Presa de Jesús, i la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume de Reus, com a convidats.

Paral·lelament,  a dos quarts de nou del vespre el Teatret del Serrallo acollirà l'actuació del poeta Josep Pedrals, que acompanyat del músic Roger Conesa, oferirà un espectacle de contes i disbauxa que no deixarà indiferent ningú per la seva unió de tradició, avantguarda, folklore i contemporaneïtat.

L'endemà, Diumenge de Rams, a les dotze del migdia, més enllà dels actes tradicionals de benedicció de la palma, el Teatret del Serrallo acollirà l'espectacle de la Companyia Passabarret, 'Rodolfo i Rita'; una història d'amor i odi entre dos pallassos que combinaran acrobàcies, il·lusionisme, malabars i humor perquè en gaudeixi tota la família.

Josep Pedrals
El Teatret del Serrallo acollirà l'actuació del poeta Josep Pedrals| cedida

Les exposicions al Moll de la Costa

A més a més, durant tot el cap de setmana i fins al 16 de juny, el Tinglado 1 del Moll de Costa acull l'exposició 'Experiències: matemàtiques'; una proposta interactiva del Museu de Matemàtiques de Catalunya que ofereix activitats per a les famílies visitants. D'altra banda, fins al 28 d'abril, el mateix Tinglado 1 ofereix l'exposició 'La Presa de Jesús. Passió, Fe i Sentiment'.

Finalment, al vestíbul del Museu del Port es podrà visitar l'exposició 'Compartint la mar amb... els vaixells'. Una mostra d'entrada lliure, on es poden observar tota mena de vaixells que podem trobar al Port de Tarragona, des del pesquer fins al remolcador.

'Rodolfo i Rita' de la Companyia Passabarret
El Teatret del Serrallo acollirà l'espectacle de la Companyia Passabarret, 'Rodolfo i Rita' | cedida