La Capsa de Música de Tarragona acull el concert d'Ovidi4

El grup poètic-musical nascut el 2015 presenta el seu nou espectacle 'Cuidem-nos'

El pròxim dissabte, 16 de febrer de 2019 a les onze de la nit, els Ovidi4 actuaran a la Capsa de Música de Tarragona. El quartet format pel periodista i exdiputat de la CUP David Fernández, el poeta David Caño, el guitarrista Borja Penalba i la cantant Mireia Vives ens presenta l’espectacle 'Cuidem-nos', un concert on es mesclen la música, la poesia, la crítica social i l'humor.

Els Ovidi4, van néixer el 2015 com un espectacle puntual d'homenatge a Ovidi Montllor, però de seguida va derivar en una trobada artística de llarg recorregut que durant els darrers anys ha girat arreu dels Països Catalans. Coneguts llavors com els Ovidi3, incorporen definitivament la cantant valenciana Mireia Vives, que ja havia col·laborat amb ells en diverses ocasions.

Les entrades ja estan disponibles a través de la pàgina web del festival Interfest.

Interfest, el nou festival itinerari

El concert dels Ovidi4 a Tarragona s'emmarca en el nou projecte musical de la revista musical La Tornada; l'Interfest, un nou festival que del 14 al 22 de febrer, uneix les principals ciutats universitàries de Catalunya. Sis nits, en sis de les sales de concerts més emblemàtiques del país i amb un cartell de primera línia pensat en clau universitària, però obert a tothom i que té la voluntat d'esdevenir una cita musical de referència a ple hivern.

D'aquesta manera, La Mirona de Salt,  la Salamandra de L'Hospitalet del Llobregat, la Capsa de Música de Tarragona, el Cafè del Teatre de Lleida, Dresden a Cerdanyola del Vallès i La Cabra a Vic, seran els escenaris de les actuacions de Modus Operandi, Caritat Humana, Bananna Beach, JoKB, Buhos, Ovidi4, Sons of Aguirre, Scila i Senyor Oca.

Mireia Vives, Borja Penalba, David Fernández i David Caño homenatgen la figura d'Ovidi Montllor | Ovidi4

També et pot interessar:

"Obre un nou centre per a la gent gran a Tarragona" "L'important reconeixement turístic que acaba de rebre Tarragona"