GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El carilló de Tarragona s'espatlla tres dies després de la inauguració

El carilló del Mercat Central es va inaugurar aquest dimecres

 

El carilló del mercat central de Tarragona, que es va inaugurar el passat dimecres, 21 de novembre, s'ha espatllat aquest dissabte, dia 24, tres dies després, per tant, de la seva inauguració. Desenes de persones esperaven la sortida de les dotze del migdia de les figures i la música de l'Amparito Roca que acompanya el moviment. Però quan ha estat l'hora, una de les portes que dona pas a la sortida de les figures s'ha quedat encallada i això n'ha impedit la sortida. Entre el públic present s'han sentit xiulets i crítiques.

 

Malgrat tot, una estona després s'ha pogut reiniciar el sistema que en permet la sortida i s'han pogut veure correctament les figures acompanyades de la música del pasdoble 'Amparito Roca'. Això no ha estalviat, però, les crítiques a les xarxes socials, que no s'han fet esperar en forma de comentaris i de vídeos del moment. 

 

El carilló de Tarragona es va inaugurar dimecres

Fa tot just tres dies que es va inaugurar, a la façana del Mercat Central de la plaça de Corsini de Tarragona, el carilló que des de feia mesos s'estava dissenyant, construint i instal·lant en aquest concorregut i cèntric punt de la ciutat. Dimecres, 21 de novembre, en un acte que es va fer poc abans de les dotze del migdia a la plaça de Corsini, es va presentar aquest nou element icònic de la ciutat.

 

En l'acte, es va poder veure per primera vegada la seqüència de les figures del seguici popular de Tarragona rotant a ritme de la música del conegut pasdoble 'Amparito Roca', una peça que s'ha popularitzat molt, en les darreres dècades, a la Festa Major de Santa Tecla de la ciutat. La sortida de les figures va flanquejada per l'obertura i el tancament de portes que és, justament, el mecanisme que ha fallat ja aquest dissabte, 24 de novembre, al migdia. Pocs minuts després s'ha resolt i ara caldrà esperar què passa a la sessió de les sis de la tarda.