GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Carles Castillo demana als independentistes que protestin «sense paralitzar el parlament»

El diputat socialista tarragoní assegura respectar «el dret a la protesta» però considera que «aturar el parlament perjudica la ciutadania»

 Imatge d'arxiu del diputat socialista tarragoní al parlament de Catalunya, Carles Castillo | Cedida

 

La detenció per part de la policia nacional dels alcaldes cupaires dels municipis gironins de Celrà i Verges ha presentat, a mitja tarda d'aquest dimecres 16 de gener, una derivada política amb arrels a la ciutat de Tarragona. El diputat tarragoní al parlament de Catalunya, el socialista Carles Castillo, ha penjat un vídeo a les xarxes socials amb una petició si menys no polèmica. 

 

 

Castillo ha assegurat, en el vídeo que ha penjat en el seu compte personal a les xarxes socials, que «respecto i defenso sempre el dret a la protesta però no entenc que sempre es triï com a forma de protestar la paralització del parlament perquè al final, a qui perjudica, és a la ciutadania». La petició de Castillo feia referència a la decisió dels grups parlamentaris d'Esquerra, la CUP i JuntsxCatalunya de no assistir a les comissions previstes per aquest dimecres com a protesta per les detencions dels alcaldes independentistes.

 

 

 

Protesta a les 19 hores davant la subdelegació del Govern a Tarragona

La també tarragonina Laia Estrada, portaveu del grup municipal de la CUP al consistori de Tarragona i membre del secretariat nacional dels anticapitalistes, ha fet una crida a assistir a la «concentració a les 19 hores davant la subdelegació del Govern a Tarragona per donar suport a les detingudes de Girona».

 

Així mateix, i com a valoració política dels fets d'aquest matí de dimecres que afecten companys del seu partit, Estrada ha manifestat, a través d'una piulada a les xarxes, que «la desescalada i les virtuts d'un gobierno progre i tal... Tinguem-ho clar, sols el poble salva el poble. Tot l'escalf a les persones detingudes!».